slavko ivančič 1 Odkrito.si

Znan Primorec žaluje

miša molk3 Svet24.si

Miša Molk brez dlake na jeziku o Zali in Gašperju

zemlja Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 20. do 27....

zala kralj, gašper šantl, evrovizija 2019, pesem evrovizije 2019 Svet24.si

Odzivi na slovenski nastop: Pomežikni trikrat, ...

horoskop_astrologija_zodiak Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 19. maja

madonna Njena.si

Madonna v središču škandala na Evroviziji

SoulGreg Artist Njena.si

Sin slovenskega glasbenika izgubil boj z boleznijo...

ue
ue
1 26.11.2018 18:08:11

PRIMER SCHUMACHER: sin Mick spregovoril o odnosu z očetom...

Mladi, 19-letni, Mick Schumacher je govoril, da mu je zaradi očeta včasih zelo težko.

Sedemkratnega svetovnega prvaka Michaela Schumacherja v javnosti niso videli od tiste nesreče na smučanju 29. decembra 2013. Njegov sin Mick Schumacher, pa je govoril o očetu oziroma kako sta preživljala redke trenutke skupaj, pred usodno nesrečo. Mick je v pogovoru za nemško televizijo RTL povedal, da sta se z očetom pred nesrečo večkrat pogovarjala o njegovi dirkaški karieri. "Oče me je spraševal, ali bi se dirkanja lotil profesionalno ali le za hobi. Seveda sem mu odgovoril, da bi rad dirkal profesionalno. Kadar je bila dirkaška steza zaprta za trening, se, lahko celo vozil dirkalnik," je govoril Mick, ki je zdaj evropski prvak v formuli 3 in v programu "Schumacher - the next generation". Toda ne želi, da ga primerjajo z očetom, čeprav... "Sicer nimam nič proti, ampak... Želim se primerjati z najboljšimi in moj oče je najboljši. On je tudi moj vzornik," je še povedal Mick.
Družina Schumacher ne izdaja nobenih podatkov o Michaelovem zdravstvenem stanju.

mick schumacher


Tudi Nicklas Nielsen, najboljši Mickov prijatelj, je dejal, da niti Mick zasebno ne govori o očetu. "Nič ne pove o zdravstvenem stanju svojega očeta. Ni rekel niti tega, da je žalosten zaradi očeta, samo sem ter tja omeni le, da mu je včasih težko. Poznam ga zelo dobro, zasebno ga poznam in lahko rečem samo to, da je tih in umirjen fant. Včasih grem dirkati s karti z Ralfom in njegovo ekipo, pa tudi oni nikoli ne govorijo o Michaelu," je dejal Nicklas.
So pa stroški za Michaelovo zdravljenje šli v nebo. Tedensko stane oskrba zanj na njegovem domu okoli 130.000 evrov in do zdaj so stroški zdravljenja presegli 22 milijonov evrov.
Pred dvema letoma je družinski odvetnik na sodišču govoril o tem, da Michael Schumacher ne more hoditi, Schumijeva žena Corinna, pa je moža opisala kot "borca".

Članki iz rubrike