1 Odkrito.si

Spet navdušili Srbe

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 21. julija

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

angela merkel Svet24.si

FOTO: Angela Merkel - vajena žarometov in ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

STA
STA
1 16.07.2018 22:00:50

Slovenke na Nizozemskem še drugič izgubile

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na svetovnem prvenstvu na Nizozemskem doživela še drugi poraz. Potem ko je v nedeljo z 0:3 izgubila z Irankami, so danes Slovenke morale priznati premoč še Italiji.

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je na sedmem svetovnem prvenstvu tako doživela še drugi poraz. S 3:0 v nizih je bila danes od izbrank selektorja Simona Božiča boljša Italija. Slovenija se bo v torek pomerila še s Kitajsko, potem pa jo čakajo nastopi za uvrstitev od 13. do 16. mesta.

"Dobro smo se pripravili na tekmo proti Italiji. Domenili smo se, da jih skušamo stisniti s servisom, da bi tam napadli njihove visoke igralke. Naš servis žal ni stekel. Potem smo naredili še nekaj napak v polju. Italijanke, ki so igrale zelo dobro, so to izkoristile. V tretjem nizu smo menjali igro in bili v igri do 17. točke. Potem smo naredili še nekaj napak in izgubili. Pred nami je še tekma proti Kitajski, ki bo zmagovalka naše zahtevne skupine," je dogajanje na Nizozemskem strnil selektor Božič.

Značke: odbojka, invalidi, sp

Članki iz rubrike