Denis Toplak Odkrito.si

Bo Denis Toplak odpotoval v tople kraje?

blaz svab 2 Svet24.si

Blaž Švab naredil konec ugibanjem

duhovna Petisvet.si

Karma je dela svoje, a to, kar bo še naredila ...

janez zimmermann Svet24.si

Žilni kirurg Zimmermann očita novinarki Carlovi,...

KMETIJA (3) Svet24.si

Zmagovalec Franko: Nimam besed. Živim za take ...

NIck JOnas Najstnica.si

Nick Jonas priznal, da si želi otroka

aneta kmetija Njena.si

Aneta na preobrazbi: Od kmetice do modne lepotice

STA
STA
1 16.07.2018 22:00:50

Slovenke na Nizozemskem še drugič izgubile

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na svetovnem prvenstvu na Nizozemskem doživela še drugi poraz. Potem ko je v nedeljo z 0:3 izgubila z Irankami, so danes Slovenke morale priznati premoč še Italiji.

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je na sedmem svetovnem prvenstvu tako doživela še drugi poraz. S 3:0 v nizih je bila danes od izbrank selektorja Simona Božiča boljša Italija. Slovenija se bo v torek pomerila še s Kitajsko, potem pa jo čakajo nastopi za uvrstitev od 13. do 16. mesta.

"Dobro smo se pripravili na tekmo proti Italiji. Domenili smo se, da jih skušamo stisniti s servisom, da bi tam napadli njihove visoke igralke. Naš servis žal ni stekel. Potem smo naredili še nekaj napak v polju. Italijanke, ki so igrale zelo dobro, so to izkoristile. V tretjem nizu smo menjali igro in bili v igri do 17. točke. Potem smo naredili še nekaj napak in izgubili. Pred nami je še tekma proti Kitajski, ki bo zmagovalka naše zahtevne skupine," je dogajanje na Nizozemskem strnil selektor Božič.

Značke: odbojka, invalidi, sp

Članki iz rubrike