magnifico 1 Odkrito.si

FOTO: Ponosni oče Magnifico pokazal postavnega ...

karl lagerfeld Svet24.si

Umrl je slavni modni oblikovalec

Horoskop Petisvet.si

Horoskop od 18.2. do 24.2.2019

čakalne vrste, bolnišnica Svet24.si

Helikopterski prevozi, hišni nadstrešek in druga...

luka doncic Svet24.si

Anamaria Goltes prvič v ZDA o sebi in svojem ...

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Hailey razkrila najslabšo navado Justina Bieberja

tina maze2 Njena.si

Cigansko življenje Tine Maze

STA
STA
1 16.07.2018 22:00:50

Slovenke na Nizozemskem še drugič izgubile

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na svetovnem prvenstvu na Nizozemskem doživela še drugi poraz. Potem ko je v nedeljo z 0:3 izgubila z Irankami, so danes Slovenke morale priznati premoč še Italiji.

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je na sedmem svetovnem prvenstvu tako doživela še drugi poraz. S 3:0 v nizih je bila danes od izbrank selektorja Simona Božiča boljša Italija. Slovenija se bo v torek pomerila še s Kitajsko, potem pa jo čakajo nastopi za uvrstitev od 13. do 16. mesta.

"Dobro smo se pripravili na tekmo proti Italiji. Domenili smo se, da jih skušamo stisniti s servisom, da bi tam napadli njihove visoke igralke. Naš servis žal ni stekel. Potem smo naredili še nekaj napak v polju. Italijanke, ki so igrale zelo dobro, so to izkoristile. V tretjem nizu smo menjali igro in bili v igri do 17. točke. Potem smo naredili še nekaj napak in izgubili. Pred nami je še tekma proti Kitajski, ki bo zmagovalka naše zahtevne skupine," je dogajanje na Nizozemskem strnil selektor Božič.

Značke: odbojka, invalidi, sp

Članki iz rubrike