natasa gorenc Odkrito.si

Nataša Gorenc v norišnici

Melanie Marden Svet24.si

VIDEO: Spregovorila »gola Melania«: grozijo ji s...

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

tomislav hlevnjak Svet24.si

V grozljivi nesreči umrl policist Tomislav: za ...

einsiedler1 Svet24.si

Ženske se nimamo rade, a za to niso krivi moški

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

franc sever Njena.si

Iz zakulisja: V areni se je nekaj zalomilo

STA
STA
1 16.07.2018 22:00:50

Slovenke na Nizozemskem še drugič izgubile

Slovenska ženska reprezentanca v odbojki sede je na svetovnem prvenstvu na Nizozemskem doživela še drugi poraz. Potem ko je v nedeljo z 0:3 izgubila z Irankami, so danes Slovenke morale priznati premoč še Italiji.

Slovenska reprezentanca v odbojki sede je na sedmem svetovnem prvenstvu tako doživela še drugi poraz. S 3:0 v nizih je bila danes od izbrank selektorja Simona Božiča boljša Italija. Slovenija se bo v torek pomerila še s Kitajsko, potem pa jo čakajo nastopi za uvrstitev od 13. do 16. mesta.

"Dobro smo se pripravili na tekmo proti Italiji. Domenili smo se, da jih skušamo stisniti s servisom, da bi tam napadli njihove visoke igralke. Naš servis žal ni stekel. Potem smo naredili še nekaj napak v polju. Italijanke, ki so igrale zelo dobro, so to izkoristile. V tretjem nizu smo menjali igro in bili v igri do 17. točke. Potem smo naredili še nekaj napak in izgubili. Pred nami je še tekma proti Kitajski, ki bo zmagovalka naše zahtevne skupine," je dogajanje na Nizozemskem strnil selektor Božič.

Značke: odbojka, invalidi, sp

Članki iz rubrike