finska premierka Svet24.si

Finska premierka, kljub koronavirusu, v nočnem ...

Kraljica Elizabeta Svet24.si

Britanska kraljica leto dni po moževi smrti spet ...

paris Svet24.si

FOTO: V mrazu se borijo za preživetje v šotorih ...

vrtovec kosorok Reporter.si

Sekretarjeva naveza z agentom Udbe: Blaž ...

por43525BOR_6937 Necenzurirano

Skrivnost 12 milijonov z Madžarske za ...

Jana Koteska Njena.si

Jana Koteska drugič postala mamica

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

STA
STA
0 08.03.2017 23:15:23

Fužinar SijMetal - Panvita Pomgrad 0:3 (-19, -23, -20)

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v tekmi šestega kroga zelene skupine 1. DOL za moške v gosteh premagala Fužinar SijMetal s 3:0 (19, 23, 20).

* Dvroana OŠ Prežihov Vroanc, gledalcev 100.
* Fužinar SijMetal: Stravnik, M. Jež, Lednik, Šavc, Tomaž, J. Jež, Levak, Valentan, Rakić, Dojčilović, Libnik.
* Panvita Pomgrad: Pečnik, Banič, Šmitran, Detela, Rojnik, Flisar, Bogožalec, Drvarič, Kasnik, Ratkai, Gašparin.Odbojkarji Fužinar SijMetala so bili pred dvema krogoma skorajda že rešeni neposrednega izpada iz 1. DOL, toda v soboto so v gosteh izgubili neposredni dvoboj s Šempetrani, a so imeli kljub temu še vedno vse v svojih rokah. Proti Sobočanom bi jim za uresničitev cilja zadostovala že minimalna zmaga, ki pa ji, z izjemo drugega niza, niti v enem trenutku niso bili blizu. Ravenčani se tako po štirih sezonah spet vračajo v drugo ligo, medtem ko bodo varovanci Dejana Fujsa v četrtfinalu končnice igrali s Calcit Volleyballom. Prvo tekmo v gosteh.

Sobočani, ki so v letošnji sezoni imeli neverjetno smolo s poškodbami, so tekmo na Ravnah, čeprav so že imeli zagotovljeno prvo mesto v zeleni skupini, vzeli resno. V prvem nizu so bili ves čas v vodstvu, prevladovali so v vseh elementih igre, tako da je bil niz odločen že pred vstopom v končnico. Zato pa je bil veliko bolj zanimiv drugi niz, v katerem domačini svojih priložnosti niso izkoristili, v končnici pa so bili bolj zbrani gostje, ki so tudi v tretjem nizu nadaljevali z boljšo igro in prišli do zaslužene zmage.

Značke: odbojka, dp, moški

Članki iz rubrike