Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 08.03.2017 23:11:23

Kema Puconci - Mislinja 3:0 (25, 6, 12)

Odbojkarice Keme Puconcev so v 2. krogu zelene skupine 1. DOL za ženske premagale Mislinjo s 3:0 (25, 6, 12).

* Puconci, gledalcev 80, sodnika: Tovornikova (Maribor) in Mesarič ( Murska Sobota).
* Kema Puconci: Belec 1, A. Pintarič 1, Vinkovič, Franko 1, Škraban 11, Zdovc 12, Donša, Kovač 11, Oletič 7, Kadiš, K. K. Pintarič 7, Ajnihar, Kocet, Mikl.
* Mislinja: Hasić 4, Manojlović 1, Kramer 1, Lužnik 1, Lekše 15, Penica, Proševa 2, Gams.


V Puconcih so igralke Keme po slabšem začetku nadaljevanje izpeljale tako, kot so to želeli maloštevilni gledalci, ki so bili ob koncu bolj zadovoljni z rezultatom in prepričljivo zmago, kot pa s prikazano igro v prvem nizu. Igralke Keme so bile na težki preizkušnji, saj so zapravile štiri zaključne žoge in šele v podaljšanem nizu zmagale. V preostalih dveh nizih so bile odbojkarice Keme prepričljive z igro in izidom.

"V prvem nizu so si igralke Mislinje po razvoju dogodkov na igrišču želele zmage, to se je odražalo vse do konca tudi na igrišču v Puconcih, izid je bil tesen do konca. Ne vem, morda je bil poraz v prvem nizu, ki so ga dekleta izpustile iz rok, vzrok za slabše nadaljevanje in gladek poraz. Zdaj smo imeli res samo osem igralk. Vzrok je v tem, da so nekatere igralke, ki niso bile zrele za prvo ligo, klub enostavno zapustile, zdaj imamo to, kar imamo. Res je naša kadrovska zasedba bolj skromna, a bomo tudi to popravili. Za razvoj odbojke v Mislinji pa kljub vsemu ni bojazni, ker imamo dober mlad rod, ki pa potrebuje določeno rutino," je po tekmi dejal trener Mislinje Urban Oder.

"Prvi niz je bil res čuden. V bistvu sem poizkušal z našimi mladimi igralkami in to z Dono Vinkovič na sprejemu, Dijano Oletič na centru in Petro Franko na korekciji. Stvar se ni najbolje obnesla in smo delali lastne napake, kar se je odrazilo predvsem v rezultatu prvega niza. Sam pristop v prvem nizu ni bil pravi, druga dva niza sta pokazala igro, za koliko je naša ekipa boljša. Kaže, da smo šli preveč spoštljivo v dvoboj in na začetku ni bilo prave energije proti ekipi, ki smo jo gostili v Puconcih in smo na koncu zasluženo zmagali," pa je povedal Sebastjan Lenarčič, trener Keme.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike