Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ou
ou
03.01.2016 21:21:22
Deli članek:

Kamničani leto začeli s porazom

Arsen Perić

Odbojkarji Calcita Volleyballa so na prvi tekmi tretjega turnirja srednjeevropske lige doma z 1:3 (-21, 21, -23, -19) izgubili proti Mladosti iz Zagreba.

Kamniški odbojkarji so leto 2015 končali z dvema zmagama na turnirju srednjeevropske lige v Myjavi, kot prvi slovenski klub pa so vstopili v leto 2016 s prvo tekmo tretjega turnirja srednjeevropske lige, na katerem gostijo zagrebško Mladost in Mladost iz Kaštele. 

Kamničani so z izjemo dobljenega drugega niza igrali neprepričljivo, gostje pa so bili za razred boljši v igri v bloku, kjer so dosegli kar 14 točk, Kamničani le 5, bolje pa so tudi servirali.  "Za poraz je kar nekaj objektivnih razlogov, ostaja pa dejstvo, da smo igrali slabo, neargumentirano samozavestno, kot da smo pričakovali, da se bo Mladost sama premagala, ne pa, da bomo morali na parketu kaj vložiti za zmago. Na ta način smo si podrli ritem, ki smo ga načrtovali, saj sem za torkovo tekmo proti Kašteli načrtoval nekoliko drugačno postavo," je po porazu svoje ekipe dejal Marko Brumen, trener Calcita Volleyballa.

V ponedeljek bosta na turnirju v Kamniku igrali zagrebška Mladost in Mladost iz Kaštele, s katero bodo Kamničani igrali v torek.