pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ku
ku
0 27.02.2024 13:55:30

Kako močan bo Vingegaard brez Rogliča? Ga bo Danec pogrešal? To pojasnilo ne pušča dvomov!

Jonas Vingegaard in Primož Roglič
Profimedia
Letošnja kolesarska sezona se je že začela, eden najboljših v kolesarski karavani pa je pred naslednjimi izzivi spregovoril tudi o Primožu Rogliču.

Danski kolesarski zvezdnik Jonas Vingegaard je za ugledno špansko Marco spregovoril o ciljih v tej sezoni, seveda pa ni pozabil na slovenskega asa Primoža Rogliča, s katerim sta še v lanski sezoni tesno sodelovala kot moštvena kolega. V letošnji sezoni bo drugače, Roglič se je preselil k nemški ekipi Bora-Hansgrohe, Visma-Jumbo oziroma Visma-Lease a Bike, kot se ta ekipa imenuje od letošnje sezone naprej, pa je ostala brez močnega aduta.

"To je velika izguba. Kaj naj sploh rečem? Seveda bi bilo bolje, če bi ostal v ekipi, a se je odločil za odhod," je izgubo Rogliča za Marco opisal Vingegaard in na vprašanje, koga bo bolj pogrešal, Rogliča ali Wouta van Aerta, odgovoril: "Ufff (smeh). Res ne vem. Oba! Verjetno oba, da. Pogrešal ju bom. Tako pač je, a po drugi strani imamo še vedno močno ekipo in veselim se, da vidim, na kakšni ravni smo. Mislim, da se bomo lahko kosali s preostalimi ekipami, saj imamo v Vismi zelo dobre kolesarje. Tour bo zahteven, še posebej, ker bosta tekmeca van Aert in Roglič."

Značke: vingegaard, roglič

Članki iz rubrike