Aleksej Navalni Svet24.si

Foto in video: Navalnega ob Franku Sinatri ...

hrvaška obala Svet24.si

Poleti glavnina Slovencev spet na Hrvaško, a za ...

zdravniki, stavka Necenzurirano

Smo talci zdravniških baronov, ki vodijo Fidesovo...

skvarc rupnik fb Reporter.si

Šef krščanskega foruma SDS in spolni predator: ...

pogacar Ekipa24.si

Odštevanja je konec! Najboljši kolesar na svetu ...

Več seksa, boljši možgani! Odkrito.si

Ženske, ki veliko seksajo ...

lovro kos 24 Ekipa24.si

Slovenski dan v Lahtiju! Po Niki si je vso ...

STA
STA
1 09.12.2023 13:45:53

Tadej Pogačar v glasbene vode???? S to objavo najboljši kolesar sveta zažgal splet!! (foto)

Profimedia
Tadej Pogačar ima sijajen smisel za humor.

Kolesarska ekipa UAE Emirates, za katero vozi najboljši kolesar na lestvici mednarodne zveze Tadej Pogačar, je predstavila nova oblačila za leto 2024.

Dizajn za leto 2024, ki ga je drugo leto zapovrstjo izdelalo italijansko podjetje Pissei, sledi znanemu vzorcu iz prejšnjih let, večjih sprememb na dresih Pogačarja in kolegov ne bo.

"Čisto belo. Čista hitrost. Po navdihu hitro premikajočih se okolij je komplet 2024 bel s sodobnim rdečim, zelenim in črnim geometrijskim vzorcem," so zapisali v sporočilu za javnost podjetja Pissei.

Kot so zapisali na spletni strani cyclingnews.com, ima Pogačar kot slovenski državni prvak v cestni vožnji spremenjen dizajn barve slovenske zastave v črtah okoli spodnjega dela dresa.

Del uradnega naznanila novih dresov Tadej Pogačar sicer ni bil, je pa na svojih družbenih omrežjih poskrbel za svojo predstavitev. To je malo priredil, kajti ob več fotografijah, na katerih pozira z moštvenimi kolegi, je zapisal, da "da leta 2024 prihaja novi album" in naštel vse, ki so ga ustvarili.

Za hip smo pomislili, da se najboljši kolesar sveta res poigrava z mislijo snemanja glasbe, a hitro nam je bilo jasno, da se je Tadej, ki je že večkrat dokazal, da ima sijajen smisel za humor, zgolj pošalil.

Članki iz rubrike