Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 20.06.2022 10:32:25

Drama na dirki! Slovenski šampion prevrnil hčerkico s kolesom na glavo, podrobnosti osupnejo (video)

Drama, ki je javnosti in medijem večinoma ostala skrita.

V nedeljo je v zadnji etapi zmagovalec Dirke po Sloveniji Tadej Pogačar v sprintu premagal rojaka Mateja Mohoriča in dobil tudi etapno zmago. Pri čemer je Mohorič zadnjo etapo odpeljal pod psihološkim pritiskom nadvse neprijetne nesreče, ki se mu je zgodila pred startom. Na njem se je namreč Mohorič na podpis pripeljal s svojo majceno hčerkico na svojem kolesu, ob vračanju malčice med gledalce je prišlo do sila neprijetnega dogodka. 

Matej je očitno s kolesom zapel za ograjo in se prevrnil naprej, malčica je pri tem z zanjo velike višine odletela na glavo. Na uredništvu smo videli tako fotografije kot posnetek nadvse nesrečnega dogodka, ob katerem je zastala sapa. Nekateri mediji so zadevo sprva tudi objavili, a so na prošnjo odgovornih zadevo umaknili. Različne so tudi informacije o tem, kako jo je odnesla malčica  a najbolj pomembno je, da menda z njo (tudi če je po nekaterih neuradnih informacijah dobila nekaj šivov) ni nič hujšega. 

Nesreča nikoli ne počiva, tudi za najboljše ne. Nauk zgodbe zato mora biti le en  vedno varno in vedno s čelado, ki je v tem primeru malčica ni nosila. Vedno s čelado  ne glede na to, kje, za koliko časa in kdo. Kako je bilo vse skupaj videti pred nesrečo, lahko vidite v spodnjem zajemu zaslona in spodnjem posnetku, ki ga najdete tudi na tej povezavi. Z veliko željo, da se je na koncu vse skupaj vendarle končalo vsaj približno srečno.  

Članki iz rubrike