Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ou
ou
8 06.09.2021 11:49:38

Manner na že 7. tradicionalnem tekmovanju Red Bull Goni Pony: Roza poni na vrhu Vršiča!

Jernej Damjan Manner Ambasador, Alexander Lipovšek - generalni direktor Manner za JV Evropo, Martin Koch Manner ambasador
Na najvišji slovenski prelaz smo se letos vzpenjali tudi na legendarnih roza ponijih. Na tradicionalnem retro kolesarskem tekmovanju Red Bull Goni Pony je Manner letos, poleg roza promocij, poskrbel tudi za svojo roza tekmovalno ekipo! Kolesarskega podviga, ki združuje dve legendi slovenskega kolesarstva, prelaz Vršič in legendarno kolo poni, sta se letos udeležila tudi ambasadorja napolitank Manner, smučarska skakalca Jernej Damjan, ki je vrh osvojil v 1 uri in 11 minutah, in Martin Koch, ki je Vršič osvojil v 55 minutah in 55 sekundah.

»Lansko leto sem se dogodka udeležil prvič. Moram pa poudariti, da so dirke s kolesi poni nekaj zelo posebnega in so neverjetno težke, a pomembno je, da poskrbiš za kondicijo in za pravo kolesarsko opremo. Letos sem tekmoval v roza Manner kolesarski opravi – tako me navijači zagotovo niso zgrešili. Zagotovo se bom udeležil še prihajajočih Goni Pony tekmovanj, saj gre tukaj za res super doživetje, za res zabaven športni izziv, z veliko prijetnimi in norimi ljudmi,« je povedal Martin Koch, smučarski skakalec in ambasador napolitank Manner, ki je poudaril tudi, da je kljub tekmovalnemu vzdušju najpomembnejša zabava.


Jernej Damjan, slovenski smučarski skakalec, ki se je tekmovanja udeležil prvič, pa je povedal: »Tekmovanje Goni Pony poznam od samega začetka in zdi se mi izredno zanimiv dogodek. Vzbuja nostalgijo, spodbuja gibanje in letos sem ga komaj čakal. Treniral sem, ampak to ni tisti trening z visokimi cilji, ki sem jih vajen iz kariere. Edini cilj, ki sem si ga letos postavil, je bil ta, da od starta do cilja ne stopim s kolesa.«

Red Bull Goni Pony ni navadno kolesarsko tekmovanje, ampak je tekmovanje v retro slogu, ki je bil priljubljen v času izdelave Rogovih ponijev od sredine 60. do sredine 80. let. »Dogodek je res pravo doživetje, pravi skok v zgodovino in odličen spomin na čase, ko smo se kot otroci tudi sami naokoli vozili s poniji. Za naša ambasadorja smo izdelali prav posebni roza Manner kolesi poni in poskrbeli za pravo retro opravo v Mannerjevih barvah,« je povedal Alexander Lipovšek, generalni direktor podjetja Josef Manner za JV Evropo.

Manner Goni Pony nagradna igra
Za vse, ki si želijo spomine na legendarna 60. pričarati tudi danes, pa Manner na Facebook profilu med 3. in 10. septembrom 2021 organizira Manner Goni Pony nagradno igro. Podelili bodo 3-krat roza poni kolo in 2-krat Manner piknik paket. Sodelujete lahko tako, da pod komentar zapišete, zakaj ste ravno vi tisti, ki si zaslužite Mannerjevo kolo poni.

Manner. Ker roza osrečuje!

Galerija
Značke: vršič, pony, red-bull

Članki iz rubrike