mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 07.04.2021 19:42:44

MALI POGIJEV TRIK! Ne boste verjeli, zakaj je PREMAGAL ROGLIČA! Razkriva, da je zjutraj ...

Profimedia
Zelo zanimive besede zmagovalca današnje etape.

Tadej Pogačar je bi na brutalnem klancu v zaključku današnje etape dirke po Baskiji za las boljši od Primoža Rogliča in mu je v skupnem, seštevku "ukradel" štiri sekunde (Roglič zdaj vodi za 20 sekund). Čeprav je bilo v TV prenosu morda videti, da je Primož na koncu prepustil zmago Tadeju, pa je to glede na stanje v skupnem seštevku malo verjetno. Pa tudi besede obeh slovenskih akterjev kažejo na precej drugačno zgodbo v zaključku etape. 

"Zame je bil danes precej težek dan, še posebno zadnji klanec. Na koncu je bil Tadej bolj spreten in je zasluženo zmagal," je za Val 202 dejal Roglič, medtem ko je Pogačar razkril, da je odločilno prednost dobil ... danes zjutraj. Čeprav je Pogačarjeva ekipa iz Združenih arabskih Emiratov, pa v njej vse najpomembnejše odločitve vlečejo Baski. Ki so se tokrat odločili za prav poseben pristop k današnji etapi z zelo zahtevnim zaključkom. 

"Večina članov moštva je iz Baskije, te kraje in te klance odlično poznajo. Na srečo smo se zjutraj usedli v avtomobil in si šli zelo natančno pogled traso na čelu z zadnjim vzponom. To je bila moja mala prednost na poti do današnje zmage," je razkril Pogačar.  

Članki iz rubrike