Žiga Gabrovec Dobra karma

Tragično: za smrt očeta je Žiga izvedel med ...

princ-charles, camilla-parker-bowles Svet24.si

FOTO: Princ Charles in Camilla ganjena do solz

marjan dolinsek vlada Reporter.si

Je ministrica Kustečeva opravilno nesposobna? ...

terasa Svet24.si

Štirje za eno mizo, med njimi bo moral biti meter...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Objavljamo dokument o razdelitvi BiH, ki ga išče...

Pixabay Manfred Richter Jajca Odkrito.si

Ali pravilno shranjujete jajca?

hana rodić3 Njena.si

Takole je Hana Rodić shujšala 12 kilogramov

TZS
TZS
0 07.04.2021 11:11:54

Teniška reprezentanca na pripravah v Portorožu

Teniška reprezentanca na pripravah v Portorožu
TZS
Slovenska moška teniška reprezentanca se je v Portorožu zbrala na prvih letošnjih pripravah. Mladi slovenski teniški igralci bodo na Obali tri dni.

To so prve reprezentančne priprave pod okriljem novega selektorja Grege Žemlje. Ta je na tem mestu zamenjal Miho Mlakarja, ki je v prejšnjih letih kar nekajkrat organiziral skupne priprave. Tokrat sicer manjkajo najboljši trije, so pa na Obalo prišli Matic Dimic, Aljaž Jeran, Jan Kupčič, Jeff Planinšek in Matic Križnik.

"Na pripravah so fantje, ki so na robu reprezentance. Gre za mlade fante, ki jim takšne priprave, ko ni turnirjev, lahko zelo pomagajo pred nadaljevanjem sezone. Tudi treninge je težko organizirati, tako da imajo v Portorožu vse, kar je potrebno za kakovostno delo in dobre sparinge. To bo za njih prav gotovo dobra priprava na peščeno sezono, ki se bo zdaj začela z igranjem na prostem," je dejal Žemlja, ki mu na treningih pomaga Žiga Janškovec.


V Portorožu tokrat ni najboljših treh igralcev. Aljaž Bedene je v Italiji, Blaž Rola in Blaž Kavčič pa sta na turnirju na Hrvaškem: "Fantje so trenutno na turnirjih v tujini. Ves čas jih spremljam. Ker je tekmovalna sezona v polnem teku, pa je težko najti termine za skupne priprave," pojasnjuje Žemlja.

Članki iz rubrike