Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

TZS
TZS
0 07.04.2021 11:11:54

Teniška reprezentanca na pripravah v Portorožu

Teniška reprezentanca na pripravah v Portorožu
TZS
Slovenska moška teniška reprezentanca se je v Portorožu zbrala na prvih letošnjih pripravah. Mladi slovenski teniški igralci bodo na Obali tri dni.

To so prve reprezentančne priprave pod okriljem novega selektorja Grege Žemlje. Ta je na tem mestu zamenjal Miho Mlakarja, ki je v prejšnjih letih kar nekajkrat organiziral skupne priprave. Tokrat sicer manjkajo najboljši trije, so pa na Obalo prišli Matic Dimic, Aljaž Jeran, Jan Kupčič, Jeff Planinšek in Matic Križnik.

"Na pripravah so fantje, ki so na robu reprezentance. Gre za mlade fante, ki jim takšne priprave, ko ni turnirjev, lahko zelo pomagajo pred nadaljevanjem sezone. Tudi treninge je težko organizirati, tako da imajo v Portorožu vse, kar je potrebno za kakovostno delo in dobre sparinge. To bo za njih prav gotovo dobra priprava na peščeno sezono, ki se bo zdaj začela z igranjem na prostem," je dejal Žemlja, ki mu na treningih pomaga Žiga Janškovec.


V Portorožu tokrat ni najboljših treh igralcev. Aljaž Bedene je v Italiji, Blaž Rola in Blaž Kavčič pa sta na turnirju na Hrvaškem: "Fantje so trenutno na turnirjih v tujini. Ves čas jih spremljam. Ker je tekmovalna sezona v polnem teku, pa je težko najti termine za skupne priprave," pojasnjuje Žemlja.

Članki iz rubrike