Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
1 24.01.2021 11:48:36

Iz Jumbo-Visme odgovarjajo na OBTOŽBE! Tole se dogaja z ZVEZDNIKOM, takole smo ravnali!

profimedia.si
Primož Roglič je ostal brez pomembnega pomočnika.

Po nenadni odločitvi Toma Dumoulina, da prekine svojo kariero, so se v javnosti začela ugibanja, kaj je Nizozemca pripeljalo do tako drastične poteze. Slovenec Jani Brajkovič je recimo s prstom pokazal na ekipo, češ da se s kolesarji premalo ukvarja kot z ljudmi.

Na takšne in podobne obtožbe je odgovoril športni direktor nizozemskega moštva Merijn Zeeman. Kot je dejal, je težave opazil takoj po Dumoulinovem prihodu leta 2020. “Vedeli smo, s čim se Tom sooča. Napredka ni bilo. Ni si še odgovoril na vprašanja o življenju, ki ga tarejo. Zato smo skupaj sprejeli to odločitev,” je povedal za nizozemske medije in poudaril: “Tomu smo omogočili strokovno pomoč. Zelo smo se trudili. Še vedno se sprašuje, ali hoče to. To je njegova odločitev, mi pa ga bomo podprli.”

Jumbo-Visma je tako očitno ostala brez enega od kapetanov in bržkone v kasnejši fazi dirke pomočnikov Primoža Rogliča na Dirki po Franciji. Kar je udarec za nizozemsko moštvo, čeprav … “Še vedno imamo super ekipo, ampak Tom je fantastičen kolesar. Tom, ki je srečen, se dobro počuti in si ne želi nič drugega, kot da je ‘top’ športnik in odličen dirkač za Jumbo-Vismo. Če ni tako, pa avtomatično ni dober za ekipo,” se je sprijaznil Zeeman.

Značke: jumbo-visma, dumoulin

Članki iz rubrike