martin strel 1 Dobra karma

Ločeni Martin Strel o novi poroki: 'Ni se še ...

lockdown, milano, karantena, prazna ulica Svet24.si

Pri nas razglasitev epidemije in "policijska ura,"...

sarec jansa maske sta pf Reporter.si

Zamaskiranca iz pekla spolitizirala epidemijo: ...

Bojana Beović Svet24.si

Bojana Beović: Po številu novookuženih v ...

20200110-00983419 Necenzurirano

Poraz Aleša Hojsa in zmaga za odstavljenega šefa...

Damjan Murko 2 Odkrito.si

Šokantno! Žgala sta se v gozdu!

Njena.si

Do lepo oblikovane ritke z brezplačnim treningom ...

ku
ku
3 21.09.2020 14:42:38

Najprej jo je prenesel okrog, ko se je predstavil, pa ... Ne boste verjeli, kako je Pogačar OSVOJIL Urško!

Izbranka nove svetovne kolesarske zvezde je razkrila, kako sta se spoznala.

Tadej Pogačar je novi slovenski športni junak in nova svetovna kolesarska zvezda. Pri svojih 21 letih je na največji večdnevni kolesarski dirki na svetu pokoril vso konkurenco, na Touru je v predzadnji etapi s sijajno odpeljanim kronometrom skočil na sam vrh in dan kasneje v Pariz prišel kot veliki zmagovalec.

Tam ga je pričakalo več sto slovenskih navijačev, med njimi pa so bili tudi njegovi družinski člani in izbranka Urška Žigart. Gre prav tako za kolesarko, ki vozi za slovensko ekipo Alé BTC Ljubljana, pred časom pa je v pogovoru za siol.net razkrila zanimivo zgodbo, kako sta se spoznala.

"Spoznala sva se na pripravah v Poreču. On je bil takrat prvo leto pri mlajših članih in ga nisem poznala. Vedela sem sicer, da obstaja in da je bil tretji na evropskem prvenstvu, kaj več pa ne. Spoznala sva se na treningu. Povsem po naključju. Njegov takratni trener Marko Polanc je moral nujno v Ljubljano, in je fantom naročil, naj se nam dekletom pridružijo na treningu. Rečeno je bilo, da si mora vsaka punca izbrati enega od fantov, s katerim bosta trenirala 30-sekundno pospeševanje. Ker nisem preveč dobra v šprintih, sem se najprej pozanimala, kdo med fanti ni dober šprinter. No, javil se je en fant, tak bolj sramežljiv (smeh, op. p.). Ko sva pospeševala, sem dokaj hitro ugotovila, da je odličen in se pošalila, češ, ali nisi rekel, da si slab v šprintih ... Še vedno se je strinjal, da mu šprinti ne gredo in se vmes predstavil kot Tadej Pogačar. No, takoj mi je bilo vse jasno (smeh, op. p.). Takrat sva se prvič zapletla v pogovor in tako nadaljevala še kakšno leto in pol. Vedno sem se rada družila z njim, nakar sva pred letom in pol postala fant in dekle. Lepo nama je skupaj," je februarja razlagala Urška, ki je od svojega izbranca starejša skoraj dve leti.

zigart pogacar 6

Značke: pogačar, žigart

Članki iz rubrike