Charlize Theron Dobra karma

Zvezdnica ima angelski obraz, a moški se je ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 19. oktobra

sarec jansa maske sta pf Reporter.si

Zamaskiranca iz pekla spolitizirala epidemijo: ...

koronavirus, lokal, restavracija, terasa, mize, gostilna Svet24.si

Razglašena je epidemija. Ukrepi zaenkrat še ...

20201015-01031612 Necenzurirano

Tu so podatki: zakaj so zaprli šole?

IMG_6388rd Odkrito.si

VIDEO: Sprehod po Ljubljani - zdaj je povsod tako ...

Najstnica.si

Modni favoriti, ki jih bomo to jesen kopirali od ...

ou
ou
14 21.09.2020 13:15:16

NEPREDSTAVLJIVO! To, kar so HRVATI po zgodovinskem uspehu naredili SLOVENSKEMU ŠPORTU, daje misliti!

Profimedia
Slovenski kolesarski uspeh odmeva tudi na Hrvaškem.

Zmaga Tadeja Pogačarja in drugo mesto Primoža Rogliča na Dirki po Franciji odmevata po Evropi. Klanjajo se mu v Franciji, kjer se je znašel na naslovnici slovitega L'Equipa in izrinil tudi super priljubljenega Kyliana Mbappeja, klanjajo se mu tudi Španci, ki so mu namenili precejšen del prostora v športnih dnevnikih.

Prav poseben spomenik slovenskemu športu nasploh pa so postavili ... Hrvati. Ti sicer kolesarstva (tako kot preostale države nekdanje Jugoslavije) ne spremljajo podrobno, v prvi vrsti pa se ne morejo načuditi, kako ima lahko Slovenija toliko uspešnih športnikov. 'Slovenska tovarna čudežev: od Dončića, rokometa in odbojke do zmagovalca Dirke po Franciji,' so članek naslovili na portalu 24sata. 

"Košarkarji so šokirali Evropo in postali prvaki z Goranom Dragićem in Luko Dončićem, ki je medtem že postal zvezdnik lige NBA. Rokometaši so v tistem čudežnem preobratu na tekmi s Hrvaško osvojili bron na svetovnem prvenstvu, odbojkarji so na zadnjih treh evropskih prvenstvih dvakrat igrali v finalu, iz nič sta se pojavila Ilka Štuhec, Peter Prevc, še pred tem so slavili uspehe Tine Maze in Primoža Kozmusa. Ko bi človek pomislil, da so Slovenci izstrelili vse športne čudeže in da jih njihova tovarna več ne ob ustvarila, sledi nov čudež. Ime mu je Tadej Pogačar in od nedelje je drugi najmlajši zmagovalec Toura. Dirke, ki ji v kolesarskem svetu ni para. Kolesarski Wimbledon," so se poklonili slovenskim uspehom. 

Značke: tour, slovenija, hrvati

Članki iz rubrike