dejan vunjak Odkrito.si

Dejan Vunjak ne zmore več

veronika ročeva Svet24.si

FOTO: "Otroci so umrli tu"; Rusinja z razgaljenimi...

nebesni svod Petisvet.si

Tedenski horoskop od 17.6. do 23.6. 2019

marjan šarec Svet24.si

Poslanci sprašujejo, Šarec odgovarja: S takšno ...

nicole Scherzinger Svet24.si

To je telo 40-letne Nicole, ki je prebolela ...

slimjoy naslovna Njena.si

5 preverjenih receptov, kako čim hitreje do ...

miha b Njena.si

Miha Božič po snemanju spoznal posebno dekle

nu
nu
1 26.05.2019 10:14:46

SREDINEC ZA ROGLIČA!? Jezni Nibali SLOVENCU pokazal 'fakiča'!? TU JE POSNETEK, presodite! (video)

Še vedno močno odmeva gesta s konca petkove etape.

Velika tekmeca Primož Roglič in Vincenzo Nibali sta se vmes udarila še na sobotni etapi in bosta danes ponovno sledila drug drugemu na novih zahtevnih vzponih, še vedno pa je največ govora o petkovem dogajanju. Na tej povezavi najdete vse podrobnosti o obtožbah in napadih, pozneje pa je začel krožiti kontroverzni posnetek, ki je sprožil številne različne interpretacije. Od začetnih, da je šlo za povsem prijateljski pozdrav, do nadaljnjih, da je šlo za povsem nekaj drugega. 

Gre za posnetke, ki niso bili objavljeni v neposrednih prenosih in iz katerih so vodilni evropski mediji hitro razbrali, da je Roglič po prihodu v cilj Nibaliju ponudil roko, Italijan pa jo je gladko zavrnil. Nekateri analitiki pa so se še bolj poglobili v posnetek in šli še dlje. Prepričani so, da Nibali roke ni samo zavrnil, temveč je na Rogličevo gesto odgovoril s svojo gesto. Kazanjem sredina. 'Fakiča', kot že leta pravijo mladi v mnogih delih Slovenije. 

Če se v sicer ne najboljše in precej oddaljene posnetke poglobite, hitro vidite, da je Nibali dejansko zavrnil Rogličevo levico in pri tem nekaj naredil s svojo desnico. Ali gre za nazorno pokazan sredinec, pa je težko reči. Večkrat kot gledate, bolj boste v dvomih, se boste pa na koncu morali odločiti sami. Marsikdo trdi, da dejansko gre za sredinec in da bi Italijana morali kaznovati,, marsikdo tudi, da gre za čisto izmišljotino ljudi s preveč bujno domišljijo. 

Na tej povezavi si lahko ogledate Eurosportov prispevek o tem, da Nibali ni dal Rogliču roke. Spodaj in na tej povezavi pa lahko vidite video, ki ga delijo prepričani, da je dejansko šlo za 'fakiča'.  

Značke: roglič, nibali, sredinec

Članki iz rubrike