miša molk Odkrito.si

Cigansko razmišljanje Miše Molk

Porsche Cayenne Svet24.si

15-letnik mamin porsche zapeljal v potok

horoskop_napoved Svet24.si

Tedenski horoskop: če želite premagati negativne...

plakat, velenje Svet24.si

Plakati v Velenju z napisi "za družino, za ...

Travis Scott, Kylie Jenner Najstnica.si

Travis Scott in Kylie Jenner skupaj na modni ...

katastrofa Petisvet

Skrivnostna opozorila - kaj nas čaka?

oriana girotto Njena.si

Grenki spomini: Oriana Girotto o sinu Aleksandru

STA
STA
0 09.11.2017 12:30:39

Zblazneli kitajski kolesar dve leti brez tekmovanj: Zaradi napada s pestmi, brcami in tlačilko (video)

Kitajski poklicni kolesar Wang Xin bo najmanj dve leti obžaloval napad besa, ki ga je privedel do neljubih scen in pretepa na dirki po Hainanu. Za toliko časa ga je namreč iz kolesarstva izključila kitajska zveza.

Omenjeni kolesar, sicer član kitajske ekipe Keyi Look, je fizično obračunal z dvema predstavnikoma švicarskega moštva. Prvega je napadel s pestmi in ga toliko časa tepel, da je človek padel na tla, tam pa ga je še večkrat brcnil v glavo. Ko so ga policisti in spremljevalne osebe ustavile, je napadel še drugega predstavnika švicarske ekipe. Najprej ga je udarjal s pestmi, nato pa je odšel v spremljevalno vozilo in iz njega potegnil ročno tlačilko. Na srečo so nadaljnje napade preprečili policisti. Mimoidoči so napad posneli in video je že zaokrožil po medmrežju.

Kitajskemu kolesarju se je "odpeljalo", ker naj bi švicarsko vozilo med etapo povzročilo njegov padec. Wang Xin se je sicer po dogodku opravičil za napada, a kitajska kolesarska zveza zanj ni imela usmiljenja, prav tako pa so kaznovani tudi športni direktor kluba ter oba zdravnika, ki niso znali ustaviti oziroma preprečiti divjanja svojega člana.

Značke: kolesarstvo, sta

Članki iz rubrike