cavazza boris 40_6_120 Odkrito.si

Borisa Cavazzo zadela kap

Luka Dončić Svet24.si

Slovenski čudežni deček osvaja Severno Ameriko

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

osebna izkaznica Svet24.si

Mirsad in Hinko sta si ga šla spremenit

lili Svet24.si

Lili Žagar potiho praznovala svoj 38. rojstni dan

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Alesa-Hrvatina-The-Biggest-Loser-Slovenija Njena.si

Aleš po enem letu osupnil z novo preobrazbo

STA
STA
0 08.11.2017 14:32:48

Dobovičnik izbral nogometaše za Poljsko

dp
Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu bo v začetku prihodnjega tedna igrala dve pripravljalni tekmi s Poljsko. Ponedeljkova tekma se bo v Zagorju ob Savi pričela ob 19.15, torkova v Laškem ob 18.30, slovenski nogometaši pa se bodo pod vodstvom selektorja Andreja Dobovičnika zbrali v nedeljo, 12. novembra, v Laškem.

"V tem zadnjem obdobju pred evropskim prvenstvom želim igrati s čim bolj enotno postavo. Bolj ali manj je jasno vse, dve ali tri mesta v ekipi pa so še odprta. Zdaj si želim, da so nosilci z menoj do konca evropskega prvenstva in nadaljujemo z uigravanjem ekipe. Na bližnji akciji ne bomo nastopili v polni zasedbi, nekaj dvomov je okoli vratarjev, čeravno se nekako že nakazuje, kdo bi bil lahko prvi vratar, a do evropskega prvenstva je še daleč. Želim biti čim več z igralci, predvsem pa, da so zdravi," je uvodoma dejal Dobovičnik in dodal: "Poljska je dobra ekipa in v tem trenutku tekmica po meri. Krasi jo čvrsta in agresivna igra, tehnično pa je malce slabša kot Slovenija. A Poljaki so udeleženci evropskega prvenstva in pravi preizkus za nas."

Na njegovem seznamu so Igor Bratić (KMN Oplast Kobarid), Žiga Čeh (Imola ITA), Kristjan Čujec (FK Dobovec), Alen Fetić (FC Litija), Matej Fideršek (Tommy Split HRV), Rok Mordej (FK Dobovec), Igor Osredkar (Makarska HRV), Damir Puškar (FK Dobovec), Tilen Štendler (Maccan Prata C5 ITA), Anže Širok (KMN Oplast Kobarid), Denis Totoškovič (FC Litija), Teo Turk (FC Litija) in Nik Zajc (KMN Bronx Škofije).

Igralci na čakanju so Vid Sever (FC Litija), Alen Mordej (KMN Bronx Škofije), Jaka Sovdat (KMN Oplast Kobarid), Dejan Bizjak (Lazio ITA) in Tine Kravanja (KMN Oplast Kobarid).

Članki iz rubrike