Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 09.08.2017 12:51:42

Froomov pomočnik si je med raftingom zlomil nogo

Valižanski kolesar Luke Rowe, eden glavnih mož ekipe Sky ob letošnji zmagi Christopherja Frooma na dirki po Franciji, si je med raftingom v družbi prijateljev in družine zlomil nogo. Zaradi poškodbe je že prestal operacijo in okreva doma v Cardiffu, manjkal pa bo dlje časa. Njegova ekipa še ne ve, kdaj se bo 27-letnik lahko vrnil na kolo.

"Moj brat se bo poročil, zato sem bil z družino in prijatelji na fantovščini. Prvi dan smo šli na rafting. Skočil sem v vodo in pristal v nizki vodi na desni nogi. Kot kolesar imaš veliko prask, navajen si na poškodbe, toda takoj ob doskoku sem vedel, da gre za težko poškodbo," je v izjavi za javnost ekipe Sky pojasnil Rowe.


"Gre za resno poškodbo in Luka ne bo na kolesu precej časa. Takšna poškodba je test za karakter posameznika. In Luke ima trden karakter," je prepričan trener ekipe Rod Ellingworth.

Matt Rowe, brat nesrečnega kolesarja, se bo sicer poročil z britansko kolesarko na stezi Dani King, ki je na olimpijskih igrah leta 2012 v Londonu osvojila zlato kolajno v ekipni preizkušnji v zasledovanju na 3000 m.

Članki iz rubrike