mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ku
ku
0 16.04.2017 16:12:06

Contador naj gre raje p*rivat svojo ženo!

vszi
Kakšne močne besede! Med njima sicer že dolgo ni več ljubezni, ekscentrični Oleg Tinkov je že večkrat javno okrcal oziroma napadel Alberta Contadorja, vendarle pa je šel tokrat pri tem dlje kot kadarkoli pred tem.

Da je kontroverzen, je milo rečeno. S svojimi dejanji, besedami in zapisi je v zadnjih letih dvigal prah in pritisk. Mnenja o liku in delu ter kolesarski zapuščini Olega Tinkova so in bodo precej deljena, vsekakor je barvit karakter, brez najmanjše dlake na jeziku, nekateri bi rekli vulgaren in primitiven, če ne kar malce nor, spet drugi, da je odličen poslovnež in vizionar, resnica pa je kot vedno najbrž nekje vmes. Odvisno pač od trenutka in/ali zornega kota. Definitivno je bil nor na kolesarstvo, sicer v vseh teh letih vanj ne bi zmetal kakšnih petdeset milijonov evrov lastnega denarja. Kolesarstvo je bilo njegovo igrišče, moštvo Tinkoff pa igračka, ko se je enkrat umaknil, pa ne skopari s kritikami na račun kolesarstva in kolesarjev.

Ruskemu poslovnežu požiganje mostov ni tuje. Požigal jih je pred seboj in za sabo, pogosto se je zatekal k vojaški strategiji požgana zemlja, njegova priljubljena tarča pa je v zadnjih mesecih postal predvsem Alberto Contador. V zadnjih dnevih je Rus znova udaril z vsemi topovi.

Začelo se je v petek. "Contador v zadnjih 11 mesecih ni zmagal na dirki Pro Toura. V tem času je prejel 4 milijone evrov plače. Kakšen nateg investitorjev," je ekscentrični Rus, ki se je sicer po koncu lanske sezone umaknil iz kolesarstva, čivknil v petek. A vse to je bil le začetek, še bolj brutalna sta bila naslednja zapisa/čivka.



"Contador ne bo nikoli zmagal na dirki, za začetek bi moral iti na Teide (ognjenik v Španiji, op.p.) in izgubiti kilograme, ali pa, še bolje, prenehati s kolesarstvom in začeti porivati ženo. Končno..."

In potem, za konec oziroma veliko finale: "Dejal je, da nikoli ne bi pil z mano. Nikoli ga ne bi niti povabil. Zakaj bi tratil čas z žalostno in nizkotno osebo, ki se ni zmogla niti naučiti angleščine.“

Sodbo, ali je Rus prestopil mejo dobrega okusa, prepuščamo vam.

Članki iz rubrike