Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 07.11.2021 18:40:45

Pred reprezentanco v futsalu dve tekmi s Hrvaško

m24.si
Slovenska članska futsal reprezentanca v novembru čakata dve prijateljski tekmi s Hrvaško, je v soboto na spletni strani sporočila Nogometna zveza Slovenije. Prva tekma bo 16. novembra v zagrebški dvorani Sutinska vrela (18.30), druga pa dan kasneje v Brežicah ob 18. uri.

Reprezentanca se bo v Termah Čatež zbrala v nedeljo, 14. novembra. Selektor Tomislav Horvat je že objavil seznam 14 igralcev, na katere bo računal na obeh tekmah s Hrvati, na čakalni listi pa so še štirje.

"Pred nami sta dve super prijateljski tekmi s Hrvaško, ki je kakovostna reprezentanca. Malce imamo težav s poškodbami, dva naša zelo pomembna člena Igor Osredkar in Žiga Čeh sta poškodovana. Sem pa vesel, ker dobro okrevata. Danes sem govoril z njima in sta mi potrdila, da bosta v mesecu dni v polnem tekmovalnem ritmu. Dodali smo nekaj mladih igralcev, ki so si to zaslužili z igranjem v 1. SFL, ki jo pozorno spremljam in gledam. Vesel sem, ker so mladi tu, da bodo videli in izkusili nekaj stvari. Nenazadnje so ti igralci naša prihodnost," je povedal selektor.

Značke: futsal, slovenija

Članki iz rubrike