finska premierka Svet24.si

Finska premierka, kljub koronavirusu, v nočnem ...

Kraljica Elizabeta Svet24.si

Britanska kraljica leto dni po moževi smrti spet ...

paris Svet24.si

FOTO: V mrazu se borijo za preživetje v šotorih ...

vrtovec kosorok Reporter.si

Sekretarjeva naveza z agentom Udbe: Blaž ...

por43525BOR_6937 Necenzurirano

Skrivnost 12 milijonov z Madžarske za ...

marko-stanković Njena.si

Je talent Marko našel ljubezen?

gajser mm Ekipa24.si

NOVA TRAGEDIJA v Avstriji! Športni svet ...

STA
STA
0 07.11.2021 18:40:45

Pred reprezentanco v futsalu dve tekmi s Hrvaško

m24.si
Slovenska članska futsal reprezentanca v novembru čakata dve prijateljski tekmi s Hrvaško, je v soboto na spletni strani sporočila Nogometna zveza Slovenije. Prva tekma bo 16. novembra v zagrebški dvorani Sutinska vrela (18.30), druga pa dan kasneje v Brežicah ob 18. uri.

Reprezentanca se bo v Termah Čatež zbrala v nedeljo, 14. novembra. Selektor Tomislav Horvat je že objavil seznam 14 igralcev, na katere bo računal na obeh tekmah s Hrvati, na čakalni listi pa so še štirje.

"Pred nami sta dve super prijateljski tekmi s Hrvaško, ki je kakovostna reprezentanca. Malce imamo težav s poškodbami, dva naša zelo pomembna člena Igor Osredkar in Žiga Čeh sta poškodovana. Sem pa vesel, ker dobro okrevata. Danes sem govoril z njima in sta mi potrdila, da bosta v mesecu dni v polnem tekmovalnem ritmu. Dodali smo nekaj mladih igralcev, ki so si to zaslužili z igranjem v 1. SFL, ki jo pozorno spremljam in gledam. Vesel sem, ker so mladi tu, da bodo videli in izkusili nekaj stvari. Nenazadnje so ti igralci naša prihodnost," je povedal selektor.

Značke: futsal, slovenija

Članki iz rubrike