Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 23.10.2021 15:19:48

Slovenke izgubile še zadnjo tekmo

nzs
Slovenska ženska futsalska reprezentanca je v Karlovcu na kvalifikacijskem turnirju za evropsko prvenstvo 2022 izgubila še tretjo, zadnjo tekmo. V skupini 2 jo je po Portugalski (6:0) in Hrvaški (1:2) premagala tudi Poljska, končni izid je bil 7:2. Slovenke so že pred tem zapravile možnosti za EP.

Za Slovenijo, ki jo vodi selektor Dejan Kramberger, sta zadeli kar Poljakinji, saj sta Katarzyna Moskala in Katarzyna Wlodarczyk zabili avtogola.

Slovenijo so na Hrvaškem zastopale Valentina Tuš (Slovenske gorice), Rebeka Šnofl (Slovenske gorice), Laura Škvorc (Slovenske gorice), Ines Krajnc (Slovenske gorice), Aneja Lorbek (Slovenske gorice), Barbara Lah (Extrem), Anja Žvokelj (Košana), Ana Bucik (Košana), Anja Ložar (Celje), Ines Ermenc (Celje), Sergeja Kos (Celje) in Klementina Mavhar (Celje).



Slovenska vrsta je drugič v svoji zgodovini igrala kvalifikacije za žensko EP. Nanj se bodo sicer prebile le zmagovalke štirih kvalifikacijskih skupin. Naknadno pa bo znana tudi država gostiteljica.

Slovenija je že sodelovala v kvalifikacijah za euro 2019, v Karlovcu je izgubila tri tekme. Evropske prvakinje so leta 2019 postale Španke, srebrne so bile Portugalke, bronaste Rusinje.

Članki iz rubrike