Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
0 23.10.2021 12:36:44

UF, KAKO VROČE! Verstappen je Hamiltona označil za IDIOTA in mu pokazal SREDNJI PRST (video)

Reuters
Mehičan Sergio Perez (Red Bull) je dobil drugi trening pred nedeljsko dirko svetovnega prvenstva formule 1 za veliko nagrado Amerik v Austinu. Na prvem je bil najhitrejši Finec Valtteri Bottas z Mercedesom, vse skupaj pa je zasenčil incident vodilnega dvojca.

Na drugem treningu je bil Perez hitrejši od Britancev Landa Norrisa (McLaren) in moštvenega sotekmovalca pri Mercedesu Lewisa Hamiltona. Bottas je bil zvečer četrti, pred tem pa je dobil prvi trening pred Hamiltonom. Na tretjem mestu je uvodni trening končal vodilni v seštevku sezone Nizozemec Max Verstappen (Red Bull), ki je bil na drugem trening šele osmi.

Ne glede na dosežke na sobotnih kvalifikacijah pa bo Bottas dirko začel s pet mest slabšega izhodišča, kot ga bo dosegel, kajti v njegovem dirkalniku so petič v sezoni zamenjali motor. Podobno kazen sta zaradi menjav motorjev dobila tudi Nemec Sebastian Vettel (Aston Martin) ter George Russell (Williams).

V seštevku pred ameriško dirko vodi Verstappen z 262,5 točke, Hamilton jih ima 256,5, prav njun incident pa je zaznamoval oziroma zasenčil ostala dogajanja. V zadnjem zavoju je namreč Britanec z notranje strani zdrvel mimo Nizozemca in ga potisnil s steze. "Idiot neumni," se je Verstappen odzval prek moštvenega radia in mu namenil tudi srednji prst, šefi pa so mu odgovorili, "naj ga ignorira". Čakamo na nadaljevanje vojne ...

Članki iz rubrike