požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
1 30.11.2017 10:00:34

Velik, večji, RICARDINHO: Bog futsala na poti v Slovenijo, kjer ga čaka prav posebna tekma! Čaka vas TOLE! (video)

vszi
Ricardinho bo s futsal reprezentanco Portugalske že čez nekaj dni nastopil v Sloveniji.

Ljubitelji futsala že odštevajo dneve do naslednje tekme slovenske reprezentance, tekmec pa bi bil težko bolj atraktiven. V Sloveniji se bo namreč mudila Portugalska, za katero bo igral tudi eden najboljših igralcev futsala vseh časov Ricardinho.


Slovenija se bo s Portugalci, ki je četrta ekipa na lestvici Fife, 5. decembra najprej pomerila v Litiji (ob 19. uri), dan kasneje (in ob isti uri) pa se pravi spektakel obeta v Stožicah. Moštvi bosta tam odigrali "povratno" prijateljsko tekmo, ta pa bo imela tudi dobrodelni značaj. Ves izkupiček od prodanih vstopnic bo šel za projekt Botrstvo, ki pomaga otrokom v stiski. Cena vstopnice je 5 evrov.

Za Ricardinha bo sicer nekaj posebnega prva tekma s Slovenijo, na kateri se bo veselil resnično veličastnega mejnika. V dresu portugalske reprezentance bo odigral že 150. tekmo, to številko pa bo imel priložnost še krepko popraviti. Sodeloval bo namreč tudi na evropskem prvenstvu v futsalu, ki ga bo prihodnje leto gostila ravno Slovenija. "Vesel sem, ker Slovenija gosti najboljše reprezentance Evrope. Imeli ste malce smolo pri žrebu, dobili ste težko predtekmovalno skupino. A imate močno reprezentanco, nekaj fantov poznam. Prvenstvo v Ljubljani bo super promocija futsala," se portugalski as odkrito veseli tega velikega dogodka, do katerega nas ločita še natanko dva meseca.

Članki iz rubrike