Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.02.2016 10:55:48
Deli članek:

Srbska publika se je čustveno poslovila od čarovnika Ricardinha (video)

Najboljši posameznik evropskega prvenstva v futsalu ne bo zaigral v polfinalu, gledalci v Beogradu pa so mu v slovo pomahali na edinstven način.

Portugalska reprezentanca kot celota preprosto ni dovolj dobra. S porazom proti Španiji se je poslovila od nadaljnjega tekmovanja, s tem pa turnir zapušča tudi prepričljivo najboljši posameznik, avtor kopice fantastičnih potez, ki so povsem očarale športni svet in seveda še najbolj srbsko publiko, ki ga je spremljala v živo.

Gledalci so čarovnika takoj nagradili z bučnim aplavzom, toda zaradi njegovih resnično fantastičnih predstav jim to ni bilo dovolj. Zato so ga, ko sta bili ekipi že v slačilnicah, z bučnim skandiranjem imena priklicali nazaj in mu namenili povsem individualne stoječe ovacije, ob katerih se človeku naježi koža.

"To je bilo nekaj neverjetnega. Hvala ti, Srbija!" se je pozneje zahvalil Portugalec, posnetek čustvenega slovesa, ki ga najdete spodaj, pa je seveda postal spletna uspešnica. Tako kot mojstrovine, ki vam jih še enkrat ponujamo še malce nižje.