Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dp
dp
14.07.2014 17:46:17
Deli članek:

Končno tudi v Laškem

dp

Slovenska futsal reprezentanca se v Laškem počuti kot doma, saj je ravno v mestu ob Savinji opravila številne priprave in odigrala tudi nekaj kvalifikacijskih turnirjev.



Po novem pa se bo v Laškem igral tudi klubski futsal. Okoli sebe je nekaj zanesenjakov zbral Stanislav Grbič: "Že več let uspešno sodelujemo s Stanetom Kokaljem, smo redni gost na tekmah reprezentance in tudi zaradi slovenske reprezentance imamo kar nekaj več fantov v naših vrstah."

»Nastopali bomo s selekcijama U-15 in U-19,« pravi Grbič, trener v NK Laško. Dosedaj so fantje svoje znanje kazali v medobčinski ligi, Grbič je prepričan, da so njegovi igralci zreli, da se preizkusijo na državni ravni. »Izkazali so se, zdaj so pripravljeni, da naredijo korak naprej,« je dodal Grbič, ki je ponosen tudi na strokovni kader, ki ga klub premore – kar štirje so trenerji z ustrezno licenco. Tekme bodo igrali v dvorani Tri lilije, računajo tudi na pomoč lokalne skupnosti, ki je na čelu z županom Francem Zdolškom že večkrat pokazala, da ima posluh za futsal.