1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

ue
ue
0 08.06.2022 17:31:18

Grozljivo! Česa takega še niste videli! In ne, ni smešno, ampak prekleto žalostno! Boksar je v ringu mlatil nevidnega tekmeca... (video)

Boks je v resnici plemenit šport, toda tudi šport v katerem se prepogosto dogajajo hude poškodbe, da ne govorimo o posledicah.

Simiso Buthelezi iz Južne Afrike je v ringu udarjal po nevidnem tekmecu, potem pa je padel v komo. Buthelezi se je na jugu Afrike proti Siphesihleu Mntungweju boril za naslov prvaka v lahki kategoriji po verziji WBF. Potem, ko je izvedel odličen napad in je Buthelezi spravil Mntungweja na tla, pa se je zgodilo. Sodnik ga je spravil stran in štel boksarju, ki je bil na tleh. In, ko je dal znak, da se dvoboj lahko nadaljuje, je Buthelezi začel mahati proti sodniku. Slednji se je umaknil, Buthelezi pa je še naprej mahal, pa čeprav pred njim ni bilo nikogar. Res grozljiva scena. Sodnik je dvoboj seveda končal. Buthelezija so odpeljali v bolnišnico, kjer je padel v komo. To je potrdil njegov trener Bheki Mngomezulu, ki je še dejal, da je stanje zelo resno. "Njegovo stanje je nespremenjeno. Je v komi, ne govori, se ne premika in samo negibno leži," je dejal Mngomezulu in dodal: "Zdravniki pravijo, da bi lahko imel možganski strdek zaradi udarca v glavo med dvobojem. Toda med dvobojem nisem videl nič takega. Mislim, da so na delu temne sile. V svoji trenerski karieri nisem videl nič podobnega."

Družina nesrečnega boksarja je v strahu za njegovo življenje. Pred komaj dvema tednoma  je končal fakulteto in...

Značke: boks, južna-afrika

Članki iz rubrike