Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 31.01.2021 16:39:55

DRAMA! Slovenskega borca po škandalu v ringu NAPADLI V RESTAVRACIJI! Tu so podrobnosti!

Ne samo četrto rundo po koncu obračuna, boj je imel očitno tudi peto.

Ogromno je bilo govora o porazu slovenskega borca Uroša Jurišića proti ruskemu borcu Šamilu Musaevu, še več pa o dogodkih, ki so sledili. Rus je namreč po koncu dvoboja pristopil do Slovenca, a kar je bilo videti kot korekten objem po koncu boja, je postalo vnovični napad. Musaev je Jurišića vrgel na tla in začel tolči po njem, zaradi česar sta si v lase skočili obe ekipi in se pomirili le sčasoma. No, očitno pa se tudi pri tem še ni končalo. 

Medtem ko iz Rusovega tabora, predvsem z naslova hrvaškega menedžerja prihajajo obtožbe, da naj bi bil Jurišić tisti, ki je vse skupaj zakuhal z mahanjem z roko ravno proti temu menedžerju, pa te obtožbe v slovenskem taboru odločno zanikajo. In še več - pravijo, da je po napadu v ringu prišlo še do enega napada, ki se je nekaj ur pozneje zgodil v restavraciji. Neverjetne trditve in obtožbe, ki so dodatno razgrele že tako ali tako zelo vroče dogajanje. 

"Po vsem tem smo imeli priložnost videti še en podoben incident, ki se je zgodil nekaj ur kasneje. Dejstvo je, da Šamila Musaeva in Abusa Magomedova spoštujemo kot borca, a to je bila zanje še ena v vrsti sramot. Šamil in Abus sta namreč Jurišića znova napadla v restavraciji, kamor se je z ekipo prišel okrepčat po obračunu. Musaev je celo vzel steklenico vode in Jurišiću grozil, da ga bo udaril. Zopet smo se vedli profesionalno in nismo odreagirali na njune provokacije, saj nismo želeli ogroziti kariere svojih borcev. To je največ, kar lahko naredimo … Morda se bomo drugič primorani braniti na drugačne načine," je po poročanju 24ur zapisal Bojan Mihajlović, eden od Jurišićevih trenerjev. 

Članki iz rubrike