jerca zajc sustersic Dobra karma

Leto dni po težki ločitvi lepa voditeljica ...

beli bik Svet24.si

Velikega belega bika čaka svobodno življenje v ...

aleksandra pivec bobo (3) Reporter.si

Aleksandra Pivec prepričana, da se Jože P. ...

norka, danska, koronavirus Svet24.si

FOTO: Na Danskem norke »vstajajo od mrtvih,« ...

dom danice vogrinec, dso, dom starejših Necenzurirano

Kdo bo odgovarjal za tragično bilanco epidemije

Momčilo Otašević Njena.si

Šverc komerc: Krešo drugič postal očka

Janez Rebernik -Nova Njena.si

Ko ugasnejo kamere: Je Janez res ženskar?

bu
bu
1 11.11.2020 16:32:19

NEREALNO! Ko je Floyd Mayweather svetu razkazal svojo GARAŽO, se je oglasil Ronaldo in dejal ... (VIDEO)

Pravijo mu The Money (denar). Ker ga ima preklemansko veliko in ker ga tako zelo rad razkazuje.

Eden najbogatejših, če ne kar najbogatejši športnik na svetu je zaslužil več kot milijardo dolarjev, zato ni imel veliko težav pri nakupu številnih prestižnih avtomobilov. Njegova kolekcija je ena najbolj impresivnih na svetu. Rolls Royce in Bugatti sta znamki, na kateri stavi. Na Instagramu je objavil videoposnetek, na katerem se sprehaja po garaži in razkazuje svoje lepotce oziroma 'igračke iz zaprte trgovine', kot se je izrazil. Domnevno je doslej kupil že 100 avtomobilov.

Nad njegovimi avtomobili so navdušeni domala vsi, oglasil se je celo nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo: "Hej, rad bi imel tega bugattija." Portugalec ima sicer v lasti že dva bugattija, ob tem še osem ferrarijev in več rolls royceov, BMW-ja, mclarna ...Čeprav je Mayweather ob koncu leta 2018 še zadnjič stal v ringu, ga bomo bržčas kmalu spet videli na delu. "Imam veliko novico. Floyd Mayweather se vrača iz pokoja. Podpisal je pogodbo za ekshibicijski dvoboj z Youtube senzacijo Loganom Paulom," je pred časom objavil novinar Mike Feinberg.

Kot kaže, bo boksarski zvezdnik prelomil besedo, češ da njegovo telo ne zasluži novih dvobojev, z družino pa tako ali tako živi v izobilju. Potem pa je izjavil: "Vendar če kdo na mizo postavi pol milijarde dolarjev, bo dobil mojo pozornost. Potem lahko govorimo o moji vrnitvi. Torej, to je moja cena."

Članki iz rubrike