favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

bu
bu
1 11.11.2020 16:32:19

NEREALNO! Ko je Floyd Mayweather svetu razkazal svojo GARAŽO, se je oglasil Ronaldo in dejal ... (VIDEO)

Pravijo mu The Money (denar). Ker ga ima preklemansko veliko in ker ga tako zelo rad razkazuje.

Eden najbogatejših, če ne kar najbogatejši športnik na svetu je zaslužil več kot milijardo dolarjev, zato ni imel veliko težav pri nakupu številnih prestižnih avtomobilov. Njegova kolekcija je ena najbolj impresivnih na svetu. Rolls Royce in Bugatti sta znamki, na kateri stavi. Na Instagramu je objavil videoposnetek, na katerem se sprehaja po garaži in razkazuje svoje lepotce oziroma 'igračke iz zaprte trgovine', kot se je izrazil. Domnevno je doslej kupil že 100 avtomobilov.

Nad njegovimi avtomobili so navdušeni domala vsi, oglasil se je celo nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo: "Hej, rad bi imel tega bugattija." Portugalec ima sicer v lasti že dva bugattija, ob tem še osem ferrarijev in več rolls royceov, BMW-ja, mclarna ...



Čeprav je Mayweather ob koncu leta 2018 še zadnjič stal v ringu, ga bomo bržčas kmalu spet videli na delu. "Imam veliko novico. Floyd Mayweather se vrača iz pokoja. Podpisal je pogodbo za ekshibicijski dvoboj z Youtube senzacijo Loganom Paulom," je pred časom objavil novinar Mike Feinberg.

Kot kaže, bo boksarski zvezdnik prelomil besedo, češ da njegovo telo ne zasluži novih dvobojev, z družino pa tako ali tako živi v izobilju. Potem pa je izjavil: "Vendar če kdo na mizo postavi pol milijarde dolarjev, bo dobil mojo pozornost. Potem lahko govorimo o moji vrnitvi. Torej, to je moja cena."

Članki iz rubrike