Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

bu
bu
12 30.10.2020 16:58:07

UFC prvak Habib Nurmagomedov ŠOKIRAL z objavo in napadom na francoskega predsednikav (FOTO)

Profimedia
Emmanuel Macron je nedavno s svojimi besedami močno razburil večino muslimanov.

Nedavna teroristična napada v Franciji sta dvignila ogromno prahu. Najprej je 18-letnik, po rodu Čečenec, odrezal glavo učitelju Samuelu Fatyju, ki je učencem kazal karikature proroka Muhameda, ki jih je objavil satarični časnik Charlie Hebdo, potem pa je 21-letnik iz Tunizije v Nici prav tako odrezal glavo ženski, obenem pa ubil še dva človeka.


Francoski predsednik Macron je odločno dejal, da sta Francijo napadla islamistična terorista: "Francija bo še naprej zasledovala svoje vrednote." S tem je mislil na tradicionalno francosko odprtost in posvečenost svobodi govora.

Habib Nurmagomedov, UFC prvak, ki je minuli konec tedna zmagoslavno odvrgel rokavice in se upokojil, je na instagramu objavil fotografijo francoskega predsednika Macrona, na čigar licu je odtis čevlja. Obenem je zapisal: "Naj Vzvišeni iznakazi obraz tega bitja in vseh njegovih privržencov, ki pod krinko svobode govorijo in žalijo občutke več kot ene in pol milijarde muslimaskih vernikov. Naj jih Vzvišeni poniža v tem in prihodnjem življenju. Alah hitro računa, boste videli. Mi smo muslimani, svojega proroka Muhameda imamo bolj radi kot svojo mamo, očeta, otroke, ženo in vse druge ljudi, ki so nam pri srcu. Verjemite mi, te provokacije se jim bodo vrnile, konec je vedno za bogoboječe."

Članki iz rubrike