venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

Doris Pinčić Rogoznica Njena.si

Šok: Zvezdnica Larine izbire prevarana in ...

ue
ue
3 30.07.2020 15:52:57

UBIL ga je na PARKIRIŠČU! Nekdanji BOKSAR je ... (video – POZOR, EKSPLICITNA VSEBINA)

Kam te lahko pripeljeta alkohol in vroča kri. Na žalost je mrtev obležal oče treh otrok, ki je hotel pomagati invalidu ...

Ruski boksar Mihail Starcev je v uličnem pretepu ubil človeka. Starcev je bil v družbi svetovne prvakinje v kikboksu Lilije Vorogušine. Odhajala sta iz lokala v mestu Barnaul, na parkirišču pa je prišlo do pretepa, ki se je končal tragično. Oba mojstra borilnih veščin sta se spravila na človeka, ki si je za hojo pomagal s palico, a se je v to vmešal Pavel Pohlov, ki je na koncu potegnil najkrajšo. Poskušal je zaščiti invalidnega človeka, saj je udaril Lilijo, ki je z nogo brcala človeka, ki je ležal na tleh. To je Starceva tako razjezilo, da je s hrbta udaril Pohlova. Slednji je padel na tla, ob tem pa tako trdo udaril z glavo v asfalt, da je bil na mestu mrtev.     

Posnetek pretepa je objavila soproga Plohova, ki je pozvala, da morajo biti krivci za smrt njenega moža kaznovani. Njuni trije otroci so izgubili očeta. "Zaradi te živali moji trije otroci nimajo več očeta. Pavel ni hotel kar tako mimo, ko je ta dvojica maltretirala hendikepirano osebo. Šel je tja in ga poskušal rešiti, toda Vorgušina in njen prijatelj so nas napadli. Potem se je zgodil ta usodni udarec in trenutna smrt. Nihče od dvojice se ni niti opravičil," je zapisala žena ubitega Pohlova. Starceva in Vorogušino so oblasti že pridržale, primer uboja pa bodo obravnavali v Moskvi. Visoka zaporna kazen jima ne uide.

Značke: boks, kikboks, uboj

Članki iz rubrike