Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

STA
STA
0 31.03.2020 10:11:35

SKRAJNO NEOKUSNO: Boksarski prvak deli nasvete, kako v karanteni PREMLATITI svojo ženo (video)

Britanski mediji poročajo o veliki neumnosti, ki so jo je privoščil svetovni prvak v boksu Billy Joe Saunders.

 Objavil je dobro minuto dolg posnetek, na katerem svetuje, kako pretepsti ženo ali dekle v času koronavirusa oziroma karantene. Nemudoma je ostal brez boksarske licence, čaka pa ga tudi zaslišanje pred britansko boksarsko zvezo.

"Če vam žena ne da miru, vi pa želite ostati mirni, je to v redu. Vendar šesti dan boste eksplodirali. Ko bo prišla do vas in vas napadla s strupenimi besedami, jo zadenite v brado," je pripoved začel Billy Joe Saunders in udarec ponazoril na boksarski vreči za trening.

"Pomislila bo, kaj se dogaja. Tedaj se spustite na kolena in dokončajte delo," je dodal boksar, ki je ob teh besedah boksarski vreči namenil močan, kroše udarec (polkrožni udarec s sprednjo roko od strani).


Po javnem linču, ki ga je bil deležen, se je Saunders vendarle oglasil in dejal, da je bil to le satiričen video. "Če bi videl moškega, ki položi roko na žensko, bi ga razstavil na koščke. Imam hčerko, in če bi se je kdo dotaknil, se zanj ne bi dobro končalo. Opravičujem se ženskam, če sem jih prizadel," je dejal boksar.

Saunders, ki v 29 profesionalnih dvobojih še ni izgubil, je svetovni prvak v srednji kategoriji po verziji WBO. Čez dober mesec ga je čakal nastop kariere; v spektakularnem dvoboju v Las Vegasu bi se moral srečati z mehiškim zvezdnikom Saulom Canelasom Alvarezom. Dvoboj je zaradi pandemije koronavirusa odpovedan, glede na zadnji izpad oziroma škandal pa je vprašanje, ali ga bodo prireditelji sploh želeli nadoknaditi.

Saunders je z neprimernimi dejanji nase opozoril že v preteklosti. Posnet je bil, ko je na javnem mestu odvisnikom ponujal drogo v zameno za spolno dejanje. Tedaj je bil kaznovan s 100.000 funti.

Članki iz rubrike