polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

bu
bu
0 15.03.2020 08:29:09

SRCE PARAJOČE: Mayweather na tleh, česa takšnega še NI POČEL! Splet je zasul z ... (foto)

Reuters
Ameriški boksar Floyd Mayweather, ki naj bi v letošnjem letu načrtoval povratek v ring, žaluje za svojim nekdanjim dekletom.

V začetku tega tedna je tudi svet športa pretresla novica o smrti nekdanjega dekleta ameriškega boksarskega zvezdnika Floyda Mayweatherja. Josie Harris, s katero ima Američan tri otroke, so našli mrtvo v njenem avtomobilu. Vzrok smrti za zdaj še ni znan, po prvih preiskavah pa naj ne bi šlo za nasilno smrt. 

Skupaj sta bila med leti letoma 1995 in 2000, njuno razmerje pa je bilo po poročanju ameriških medijev zelo burno. Mayweather je bil v tistem obdobju obtožen zaradi nasilja nad Harrisovo, dva meseca je tudi preživel v zaporu. Prav tako je Harrisova večkrat izjavila, da je bil Mayweather do nje zelo nasilen. V zadnjih letih nekdanja partnerja nista imela veliko stikov, večinoma le takrat, ko je Mayweather prišel po otroke.

Kljub vsem težavam in incidentom pa jo je imel očitno še zmeraj rad. Splet je zasul s skupnimi fotografijami, pod vsako pa zapisal, kaj mu je pomenila. "Moja boljša polovica, moja roža, moj poljub, moje sonce, moja prijateljica, moj soroddna duša, moja družina, moja ljubezen, ..."

Značke: mayweather, boks, josie

Članki iz rubrike