Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bu
bu
0 15.03.2020 08:29:09

SRCE PARAJOČE: Mayweather na tleh, česa takšnega še NI POČEL! Splet je zasul z ... (foto)

Reuters
Ameriški boksar Floyd Mayweather, ki naj bi v letošnjem letu načrtoval povratek v ring, žaluje za svojim nekdanjim dekletom.

V začetku tega tedna je tudi svet športa pretresla novica o smrti nekdanjega dekleta ameriškega boksarskega zvezdnika Floyda Mayweatherja. Josie Harris, s katero ima Američan tri otroke, so našli mrtvo v njenem avtomobilu. Vzrok smrti za zdaj še ni znan, po prvih preiskavah pa naj ne bi šlo za nasilno smrt. 

Skupaj sta bila med leti letoma 1995 in 2000, njuno razmerje pa je bilo po poročanju ameriških medijev zelo burno. Mayweather je bil v tistem obdobju obtožen zaradi nasilja nad Harrisovo, dva meseca je tudi preživel v zaporu. Prav tako je Harrisova večkrat izjavila, da je bil Mayweather do nje zelo nasilen. V zadnjih letih nekdanja partnerja nista imela veliko stikov, večinoma le takrat, ko je Mayweather prišel po otroke.

Kljub vsem težavam in incidentom pa jo je imel očitno še zmeraj rad. Splet je zasul s skupnimi fotografijami, pod vsako pa zapisal, kaj mu je pomenila. "Moja boljša polovica, moja roža, moj poljub, moje sonce, moja prijateljica, moj soroddna duša, moja družina, moja ljubezen, ..."

Značke: mayweather, boks, josie

Članki iz rubrike