uvodna Dobra karma

Med očetom in sinom znane Slovenke kar 90 let ...

chrissy teigen1 Svet24.si

VIDEO: Z zmanjšanimi je valjala

roman-jakič, zoran-janković Reporter.si

Če je preiskavo pri Počivalšku vodila »globoka...

Mario Fafangel Svet24.si

»Slovenija je porumenela!« Raste število ...

20190830-00956582 Necenzurirano

Kaj zahtevajo Madžari, da vzamejo Planet TV

image0 Odkrito.si

Tanja Fajon: "Janša je napadalen."

NIKA ZORJAN (presenečenje) (2 of 2) Njena.si

To je babica Nike Zorjan

nu
nu
1 30.01.2020 10:24:34

JAVNOST JE ZGROŽENA! Boksar med nogometno tekmo BRUTALNO NAPADEL NAVIJAČA (video)

Profesionalni boksar je prestopil mejo, premikastil nogometnega navijača in zdaj mu grozi kazen.

Javnost je zgrožena, kritike prihajajo od vsepovsod. Ganski boksar in afriški WBO prvak Patrick Allotey, je minuli konec tedna na nogometni tekmi na stadionu v Accri med kluboma Hearts of Oak in Asante Kotoko pretepel navijača. Najprej je od njega zahteval, da se umakne, saj je pred njim slavil zadetek svojega moštva. No, navijač Michael Siaw ga ni upošteval in se še naprej veselil.

Allotey je zatem uporabil silo, z nekaj udarci (z enim dobro merjenim mu je odprl lice po očesom) je pred očmi ostalih navijačev Siawa položil na tla. Boksarjeva največja težava pa je videoposnetek incidenta, ki je kmalu preplavil splet.

Patrick Allotey 1


"Res je, na tem posnetku sem jaz in sram me je zaradi tega, kar sem storil kot profesionalni boksar. Opravičujem se Michaelu Siawu. Ne vem, kakšna čustva so me zavedla. Žalostno je, da lahko nogometna tekma vzbudi takšno strast v meni, da me prisili, da naredim kaj takšnega. Prosim vas, oprostite mi. To je bila dobra lekcija zame," je javnosti sporočil Allotey.

navijac


Oglasil se je tudi napaden navijač, ki trdi, da ni storil nič provokativnega, ampak je kot navijač Asante Kotoka le slavil zadetek. "Nisem imel pojma, da je boksar. To sem izvedel šele potem, ko je bil objavljen videoposnetek. Nič takšnega nisem storil, da bi si zaslužil udarce. Le veselil sem se zadetka. On je želel, da se umaknem in še preden sem dojel, kaj želi, me je napadel. Njegov agent in njegova družina želijo, da umaknem tožbo in da vse rešimo po mirni poti. Ampak, prej se moram pogovoriti s svojim očetom, s katerim se bova skupaj odločila."

Značke: boks, incident

Članki iz rubrike