stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
1 30.01.2020 10:24:34

JAVNOST JE ZGROŽENA! Boksar med nogometno tekmo BRUTALNO NAPADEL NAVIJAČA (video)

Profesionalni boksar je prestopil mejo, premikastil nogometnega navijača in zdaj mu grozi kazen.

Javnost je zgrožena, kritike prihajajo od vsepovsod. Ganski boksar in afriški WBO prvak Patrick Allotey, je minuli konec tedna na nogometni tekmi na stadionu v Accri med kluboma Hearts of Oak in Asante Kotoko pretepel navijača. Najprej je od njega zahteval, da se umakne, saj je pred njim slavil zadetek svojega moštva. No, navijač Michael Siaw ga ni upošteval in se še naprej veselil.

Allotey je zatem uporabil silo, z nekaj udarci (z enim dobro merjenim mu je odprl lice po očesom) je pred očmi ostalih navijačev Siawa položil na tla. Boksarjeva največja težava pa je videoposnetek incidenta, ki je kmalu preplavil splet.

Patrick Allotey 1


"Res je, na tem posnetku sem jaz in sram me je zaradi tega, kar sem storil kot profesionalni boksar. Opravičujem se Michaelu Siawu. Ne vem, kakšna čustva so me zavedla. Žalostno je, da lahko nogometna tekma vzbudi takšno strast v meni, da me prisili, da naredim kaj takšnega. Prosim vas, oprostite mi. To je bila dobra lekcija zame," je javnosti sporočil Allotey.

navijac


Oglasil se je tudi napaden navijač, ki trdi, da ni storil nič provokativnega, ampak je kot navijač Asante Kotoka le slavil zadetek. "Nisem imel pojma, da je boksar. To sem izvedel šele potem, ko je bil objavljen videoposnetek. Nič takšnega nisem storil, da bi si zaslužil udarce. Le veselil sem se zadetka. On je želel, da se umaknem in še preden sem dojel, kaj želi, me je napadel. Njegov agent in njegova družina želijo, da umaknem tožbo in da vse rešimo po mirni poti. Ampak, prej se moram pogovoriti s svojim očetom, s katerim se bova skupaj odločila."

Značke: boks, incident

Članki iz rubrike