kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bu
bu
0 21.09.2019 18:39:20

To je moj način življenja

Martin Metelko
Na večeru borilnih veščin, ko se bodo predstavili borci in borke v boksu ter disciplinah K-1 in MMA, se bo predstavila tudi Monika Kučinič.

Monika, 22-letna borka s Senovega, na domačih tleh še ne pozna poraza. Zmage v K-1 niza kot po tekočem traku. Zaradi brezkompromisnega sloga jo je opazila tudi agencija iz Las Vegasa in ji ponudila sodelovanje. Zakaj pa se je kot dekle sploh odločila za borilne veščine? "Borilne veščine treniram in se z njimi ukvarjam, ker v tem uživam, ker je to moj način življenja," je na začetku pogovora dejala Monika, ki je preizkusila tudi ring v tujini. Z borilnimi veščinami se ukvarja že od malega, a je nato vse skupaj opustila. "Potem pa sem spoznala Denisa Roja, ki je zdaj moj trener, in se povsem posvetila borilnim veščinam. Začela sem se resno ukvarjati s tem, začela sem trenirati in potem se to ni končalo. In se tudi ne bo," se je nasmejala simpatična Monika, ki vabi vsa mlada dekleta, da se začnejo ukvarjati s tem športom: "Zelo pomembno je, da ti znanje borilnih veščin dvigne samozavest. Hkrati postaneš precej bolje telesno pripravljen in ... Pri sebi sem opazila, da se veliko lažje lotim reševanja težav. Kakršnihkoli. Poleg tega je seveda ukvarjanje s športom dobro za zdravje in splošno počutje."

Kučiničeva bo seveda nastopila na spektaklu, ki bo v nedeljo, 6. oktobra, v Stožicah. "Za priložnost, za povabilo, da se bom lahko borila na takem spektaklu borilnih veščin doma, v veliki dvorani v Stožicah, se moram zahvaliti organizatorju Rudiju Pavlinu in ostalim. Ne morem reči drugače, kot da sem navdušena, vesela do neba. Ker so mi dali priložnost, se seveda ne smem izneveriti. Potrudila se bom in dala vse od sebe, da ljudem pokažem vse, kar znam – najboljšo verzijo same sebe," je še povedala Monika, ki ima seveda en sam cilj: "Postati najboljša na svetu!"

Značke: monika-kučinič, cfc

Članki iz rubrike