horoskop 43 Dobra karma

Slavna igralka kriva za smrt svoje polsestre?

luna dobaj Svet24.si

Kje si Luna D., vsi te iščejo?

marjan sarec pl2 Reporter.si

Strah pred volitvami in izgubo položajev je pač ...

vrtec, otroci Svet24.si

Vrtci pokajo po šivih, starši pa obupano ...

vojaki Necenzurirano

Vaš sin ni pravi "dec"? Pošljite ga v vojsko!

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme mu je namenila te lepe besede

sanjski-moški Njena.si

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

ou
ou
0 06.09.2019 15:09:03

Krav Maga Open Seminar z Eyalom Yanilovim – 14.9.2019

Daniel Craig, Angelina Jolie, Tom Cruise, Jason Statham, Jessica Chastain, Brad Pitt in Gary Dourdan so le nekateri zvezdniki, ki trenirajo Krav Maga. Zakaj? Ker je Krav Maga zares realen in učinkovit sistem samoobrambe, kjer preigravamo povsem realne varnostne situacije današnjega sveta in se učimo, kako lahko sami poskrbimo za svojo varnost ter delujemo preventivno, da se neprijetnim sitacijam izognemo. Drug razlog pa je nedvomno dejstvo, da je Krav Maga kul in zabaven!

Sistem je hitro učljiv in ne zahteva nobenega predznanja ali fizične pripravljenosti. V naših klubih KMG Slovenija trenirajo otroci od petega leta dalje ter ženske in moški vseh starostnih skupin, tudi seniorji. Vse druži zavedanje, da smo za svojo varnost v prvi vrsti odgovorni sami in da žal svet nikoli ni bil in nikoli ne bo povsem varen.

To jesen organiziramo seminar samoobrambe Krav Maga za slovenske in tuje udeležence. Tako boste imeli možnost edinstvenega seminarja tudi vi. Seminar bo vodil mojster samoobrambe Krav Maga Eyal Yanilov, ki bo prvič obiskal Slovenijo.

Dogodek je izredno zanimiv za vse, ki jih zanima svet samoobrambe oziroma borilnih veščin. Hkrati pa je tudi Eyal Yanilov oseba z ogromno znanja, s širokom pogledom na tovrstno problematiko v današnjem svetu ter obilico izkušenj, saj je razširil ta sistem samoobrambe po celem svetu.

Tema seminarja


Tema seminarja bo zajemala nekaj osnov Krav Maga, vključevala bo varovanje tretjih oseb, samoobrambo pred napadalci z različnim orožjem… Seminar je primeren za vse od 15. leta starosti dalje, ne glede na predznanje ali fizično pripravljenost.

Datum in čas
Seminar bo potekal v soboto, 14. 9. 2019, od 10. do 14. ure.

Lokacija
Športna dvorana Maksa Pečarja, Črnuška 9, 1000 Ljubljana. Pred dvorano je veliko parkirišče.

Članki iz rubrike