Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

bu
bu
6 03.07.2019 13:22:51

GROZLJIVO: Slovenski športni šampion tretjič v PRIPORU, še tretjič zaradi družinskega nasilja!

Shutterstock
Slovenski športni šampion se je zaradi družinskega nasilja spet znašel v priporu.

Miran Fabjan je bil v minulih letih reden gost športnih medijev, v zadnjem obdobju pa se vse bolj pogosto znajde tudi na straneh črne kronike. Slovenski športni šampion in eden naših najboljših kikboksarjev je imel zaradi družinskega nasilja že trikrat soočenje s policijo, tudi trenutno pa se po poročanju Slovenskih novic nahaja v priporu.

Prvič so možje postave obiskali oktobra 2017, takrat ga je prijavila lastna mati, ker je v svoji hiši v Braniku blizu Nove Gorice udaril svojo ženo. Ta dogodek je sprva zanikal, nato pa priznal, kaj je storil, tedaj pa mu je bila izrečena prepoved približevanja. Takrat se je oglasil še en možakar, ki je bil prav tako žrtev nasilnega Fabjana, ki pa se očitno ni prav nič umiril.



Januarja 2018 ga je policija spet obiskala na domu, ker se je še enkrat znesel nad ženo, ki je bila takrat "pretresena, objokana in prestrašena". Tudi takrat je končal v priporu, saj je grozil celo policistom, zaudarjal je tudi po alkoholu. Še enkrat več so mu izrekli prepoved približevanja, očitno pa sta zgladila spore in spet zaživela skupaj.

Zdaj se je zgodba ponovila, slovenski mojster borilnih veščin je 'udaril' še enkrat. 10. junija je v njegovi hiši spet prišlo do prepira, slovenski Rocky naj bi se po poročanju zgoraj omenjenega slovenskega dnevnika spet sprl z ožjimi družinskimi člani, jim grozil z zažigom avta na dvorišču in poniževal, prisotno je bilo tudi nasilje. V strahu so poklicali policijo, ta pa ga je odpeljala v pripor, kjer je še danes.

Članki iz rubrike