018mv Dobra karma

»Če je moški do žensk preveč prijazen, se to ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za četrtek, 20. februarja

melania trump bozic nacrti tw1 Reporter.si

Poglejte, koga vse je Melania pripravljena ...

starejša ženska Svet24.si

»Tega vam ne bomo plačali. Pa čeprav bo zaradi ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

gabrijela-fatorić Njena.si

Sanjski moški: Gabrijela je postala temnolaska

Monika in Denis 4 Njena.si

Ljubezen na vasi: Kaj se je zgodilo po dveh letih?...

bu
bu
0 27.03.2019 10:56:00

Grozljive in šokantne OBTOŽBE: Ali je to pravi razlog, da se je kontroverzni McGregor upokojil?!

Profimedia
Zakaj se je Conor McGregor v resnici poslovil od sveta borilnih veščin?

"Živ'jo, kratko obvestilo, odločil sem se, da se bom danes upokojil od športa z uradnim nazivom MMA," je sporočil 30-letnik, nekdanji prvak peresne in lahke kategorije v UFC.

S tem je močno presenetil športno javnost, saj je v zadnjem obdobju vneto treniral in se pripravljal na veliki povratek. A očitno iz te moke ne bo kruha, ameriški mediji pa trdijo, da poznajo pravi vzrok za to odločitev.Ugledni New York Times razkriva, da je bil McGregor prisiljen sprejeti to odločitev, saj mu grozijo velike težave. Odločitvi naj bi botrovala preiskava zaradi domnevnega spolnega napada. Borec mešanih borilnih veščin, ki se je preizkusil tudi v profesionalnem boksu, je bil aretiran januarja, potem ko ga je neimenovana ženska na Irskem obtožila, da jo je decembra lani pod vplivom alkohola in drugih prepovedanih substanc spolno napadel ter pretepel. McGregor ni bil uradno obtožen nobenega kaznivega dejanja, predstavnik za stike z javnostmi irske policije pa je potrdil, da je bil 17. januarja "neimenovani športnik" aretiran in izpuščen brez obtožnice. Je pa bila irskemu državnemu tožilstvu zadeva predložena za obravnavo.

Domnevni spolni napad naj bi se zgodil v dublinskem hotelu Beacon. Irski mediji so o tem sicer poročali, a jim tamkajšnji zakon prepoveduje identifikacijo posameznikov, obtoženih posilstva, dokler niso obsojeni. McGregor ni bil ne obtožen ne obsojen. Obtožb še ni komentiral. Njegova predstavnica za stike z javnostmi Karen Kessler pa je zanikala vsakršno povezavo med govoricami in McGregorjevo upokojitvijo, govorice je označila za lažne.

Značke: mcgregor, ufc

Članki iz rubrike