volodimir zelenski, oleksander sirski Svet24.si

Prvi mož ukrajinske vojske presenetil: Ukrajina ...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

bu
bu
0 27.03.2019 10:56:00

Grozljive in šokantne OBTOŽBE: Ali je to pravi razlog, da se je kontroverzni McGregor upokojil?!

Profimedia
Zakaj se je Conor McGregor v resnici poslovil od sveta borilnih veščin?

"Živ'jo, kratko obvestilo, odločil sem se, da se bom danes upokojil od športa z uradnim nazivom MMA," je sporočil 30-letnik, nekdanji prvak peresne in lahke kategorije v UFC.

S tem je močno presenetil športno javnost, saj je v zadnjem obdobju vneto treniral in se pripravljal na veliki povratek. A očitno iz te moke ne bo kruha, ameriški mediji pa trdijo, da poznajo pravi vzrok za to odločitev.



Ugledni New York Times razkriva, da je bil McGregor prisiljen sprejeti to odločitev, saj mu grozijo velike težave. Odločitvi naj bi botrovala preiskava zaradi domnevnega spolnega napada. Borec mešanih borilnih veščin, ki se je preizkusil tudi v profesionalnem boksu, je bil aretiran januarja, potem ko ga je neimenovana ženska na Irskem obtožila, da jo je decembra lani pod vplivom alkohola in drugih prepovedanih substanc spolno napadel ter pretepel. McGregor ni bil uradno obtožen nobenega kaznivega dejanja, predstavnik za stike z javnostmi irske policije pa je potrdil, da je bil 17. januarja "neimenovani športnik" aretiran in izpuščen brez obtožnice. Je pa bila irskemu državnemu tožilstvu zadeva predložena za obravnavo.

Domnevni spolni napad naj bi se zgodil v dublinskem hotelu Beacon. Irski mediji so o tem sicer poročali, a jim tamkajšnji zakon prepoveduje identifikacijo posameznikov, obtoženih posilstva, dokler niso obsojeni. McGregor ni bil ne obtožen ne obsojen. Obtožb še ni komentiral. Njegova predstavnica za stike z javnostmi Karen Kessler pa je zanikala vsakršno povezavo med govoricami in McGregorjevo upokojitvijo, govorice je označila za lažne.

Značke: mcgregor, ufc

Članki iz rubrike