11-tv-ambienti-voditelj Dobra karma

Boštjanu Romihu denar kar priteka - in vedno mu ...

vozniško dovoljenje Svet24.si

Enomesečno obdobje se izteka. Če poteče ...

naslovka I-bavcar-IB2 Reporter.si

Igor Bavčar ekskluzivno v intervjuju trideset let...

kontrola, občine, bled, koronavirus Svet24.si

Kacin o morebitnem "turističnem" prilivu ...

Zdravko Počivalšek Necenzurirano

Nova zgodba, novi sumi pri poslih z maskami

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

jan plestenjak Njena.si

Jan Plestenjak šokiral z novim videzom

bu
bu
0 27.03.2019 10:56:00

Grozljive in šokantne OBTOŽBE: Ali je to pravi razlog, da se je kontroverzni McGregor upokojil?!

Profimedia
Zakaj se je Conor McGregor v resnici poslovil od sveta borilnih veščin?

"Živ'jo, kratko obvestilo, odločil sem se, da se bom danes upokojil od športa z uradnim nazivom MMA," je sporočil 30-letnik, nekdanji prvak peresne in lahke kategorije v UFC.

S tem je močno presenetil športno javnost, saj je v zadnjem obdobju vneto treniral in se pripravljal na veliki povratek. A očitno iz te moke ne bo kruha, ameriški mediji pa trdijo, da poznajo pravi vzrok za to odločitev.Ugledni New York Times razkriva, da je bil McGregor prisiljen sprejeti to odločitev, saj mu grozijo velike težave. Odločitvi naj bi botrovala preiskava zaradi domnevnega spolnega napada. Borec mešanih borilnih veščin, ki se je preizkusil tudi v profesionalnem boksu, je bil aretiran januarja, potem ko ga je neimenovana ženska na Irskem obtožila, da jo je decembra lani pod vplivom alkohola in drugih prepovedanih substanc spolno napadel ter pretepel. McGregor ni bil uradno obtožen nobenega kaznivega dejanja, predstavnik za stike z javnostmi irske policije pa je potrdil, da je bil 17. januarja "neimenovani športnik" aretiran in izpuščen brez obtožnice. Je pa bila irskemu državnemu tožilstvu zadeva predložena za obravnavo.

Domnevni spolni napad naj bi se zgodil v dublinskem hotelu Beacon. Irski mediji so o tem sicer poročali, a jim tamkajšnji zakon prepoveduje identifikacijo posameznikov, obtoženih posilstva, dokler niso obsojeni. McGregor ni bil ne obtožen ne obsojen. Obtožb še ni komentiral. Njegova predstavnica za stike z javnostmi Karen Kessler pa je zanikala vsakršno povezavo med govoricami in McGregorjevo upokojitvijo, govorice je označila za lažne.

Značke: mcgregor, ufc

Članki iz rubrike