ana dolinar Odkrito.si

Ani Dolinar zaradi zapletov prekinili nosečnost

mešalec1 Svet24.si

Bodo nove hiše Slovencev ostale prazne in ...

intuicija 1 Petisvet

5 nujnih opozoril, da nekaj ni ...

glarus Svet24.si

FOTO: Pirati so jih presenetili s kalašnikovi

meghan markle stara Svet24.si

Tako bo osivela in se zgubala Meghan Markle

noge Najstnica.si

Preprost recept: Naravna krema za britje

HELENA BLAGNE napoved singla Kar bopa bo (final edit) Njena.si

Kako je bila Helena Blagne videti v resnici?

nu
nu
0 06.04.2018 08:32:19

Nori Conor McGregor zakuhal VELIKANSKI ŠKANDAL: Po norenju v New Yorku končal na policiji, posnetki šokirajo! (video)

Reuters
Irski borec je končal za zapahi.

V četrtek je bila v Barclays Centru na sporedu tiskovna konferenca pred novim UFC dogodkom, po koncu pa je bilo zelo pestro v garaži. Tam se je namreč pojavil irski borec in največji zvezdnik UFC-ja Conor McGregor, ki naj bi želel obračunati z enim od borcev.

Khabib Nurmagomedov je bil na avtobusu, s katerim so številne borce odpeljali s prizorišča v hotel, tam pa se je nenapovedano pojavil Irec. Slednji se je lotil avtobusa, vanj zmetal nekaj predmetov in razbil tudi stekleno okno.

Nato je pobegnil s prizorišča, v iskanje pa se je podala celo policija, ki je McGregorja na koncu izsledila. Oziroma se je Irec sam predal newyorški policiji, ta pa bo podrobno preiskala incident.

Na ta dogodek se je ostro odzval tudi predsednik organizacije UFC Dana White, ki je ravnanje McGregorja obsodil. "Organizacija je takšno ravnanje ostro obsodila. To je nesprejemljivo, trenutno preučujemo incident in se odločamo, kakšne bodo posledice. Posamezniki, ki so prisustvovali incidentu, na tradicionalnem tehtanju ne bodo prisotni."

McGregorju je White pred dnevi odvzel pas prvaka UFC do 70 kilogramov, kot razlog pa navedel njegovo neaktivnost. Irec namreč vse od novembra 2016 ni stopil v ring.

Članki iz rubrike