1 Odkrito.si

Spet navdušili Srbe

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 21. julija

oko Petisvet.si

Stopnje v duhovnem razvoju: bližnjic ni, so pa ...

Ivan Galeković Svet24.si

VIDEO: Znanih je več informacij o tragediji, ki ...

angela merkel Svet24.si

FOTO: Angela Merkel - vajena žarometov in ...

verboten 3 Njena.si

Pri Natalji Verboten gostje oblečeni končajo v ...

rok švab Njena.si

Takole Modrijan razvaja svojo srčno izbranko

nu
nu
0 06.04.2018 08:32:19

Nori Conor McGregor zakuhal VELIKANSKI ŠKANDAL: Po norenju v New Yorku končal na policiji, posnetki šokirajo! (video)

Reuters
Irski borec je končal za zapahi.

V četrtek je bila v Barclays Centru na sporedu tiskovna konferenca pred novim UFC dogodkom, po koncu pa je bilo zelo pestro v garaži. Tam se je namreč pojavil irski borec in največji zvezdnik UFC-ja Conor McGregor, ki naj bi želel obračunati z enim od borcev.

Khabib Nurmagomedov je bil na avtobusu, s katerim so številne borce odpeljali s prizorišča v hotel, tam pa se je nenapovedano pojavil Irec. Slednji se je lotil avtobusa, vanj zmetal nekaj predmetov in razbil tudi stekleno okno.


Nato je pobegnil s prizorišča, v iskanje pa se je podala celo policija, ki je McGregorja na koncu izsledila. Oziroma se je Irec sam predal newyorški policiji, ta pa bo podrobno preiskala incident.

Na ta dogodek se je ostro odzval tudi predsednik organizacije UFC Dana White, ki je ravnanje McGregorja obsodil. "Organizacija je takšno ravnanje ostro obsodila. To je nesprejemljivo, trenutno preučujemo incident in se odločamo, kakšne bodo posledice. Posamezniki, ki so prisustvovali incidentu, na tradicionalnem tehtanju ne bodo prisotni."

McGregorju je White pred dnevi odvzel pas prvaka UFC do 70 kilogramov, kot razlog pa navedel njegovo neaktivnost. Irec namreč vse od novembra 2016 ni stopil v ring.

Članki iz rubrike