Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

au
au
0 25.01.2018 16:46:17

DRAMA NA JAMAJKI! Po treningu na stezi Usaina Bolta mu je na obraz prislonil pištolo

Profimedia
Britanski atlet je po treningu ravno dajal opremo v avtomobil, ko se mu je približal človek in mu na obraz prislonil pištolo.

Kaj naj bi drugega naredil šprinter, kot hitro steči stran. Tako hitro, da bi ga napadalec v sekundi izgubil izpred oči. Da bi se za njim le zaprašilo.

"Ravno sem dajal tekaške čevlje v prtljažnik, ko je do mene pristopil človek in mi prislonil pištolo na obraz. Od mene je zahteval, da mu dam svoj mobitel. V trenutku sem se odločil za beg, on pa je začel za mano streljati," je razlagal 22-letni britanski atlet Zharnel Hughes, ki je preživel dramo, kakršno si ni predstavljal v najhujših nočnih morah.

Zharnel Hughes 2
Profimedia


Zgodilo se je na Jamajki, kjer se Hughes pripravlja, v torek zvečer po treningu na stadionu Univerze West Indies. Ravno na tem stadionu je nekdaj treniral tudi najhitrejši zemljan Usain Bolt, po njem se celo imenuje tamkajšnja atletska steza.

Lokalni mediji so takoj po incidentu poročali o moškem, ki se je znašel na mestu dogajanja, pri sebi pa je imel orožje z dovoljenjem za nošenje le tega. Ko je ropar začel streljati na Hughsa, je ta moški vrnil s streljanjem. Na vso srečo in začudenje v tem navzkrižnem ognju nihče ni bil ranjen.

Hughes je sicer na SP v Pekingu leta 2015 osvojil peto mesto v teku na 200 metrov. Nastopil je tudi na lanskem SP v Londonu.

Članki iz rubrike