Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tu
tu
25.01.2018 10:29:12
Deli članek:

Oboževalci Novaka ĐOKOVIĆA živijo V STRAHU: Je ta IZJAVA napoved konca kariere srbskega zvezdnika!?

Reuters

Po tem, ko se je Novak Đoković v Melbournu vrnil po polletni odsotnosti zaradi poškodbe, njegovi oboževalci spet živijo v strahu.

Srbskega teniškega zvezdnika, ki je bil na prvem turnirju za grand slam šele štirinajsti nosilec, so v zadnjem obdobju mučile številne poškodbe, še posebej s komolcem. Čeprav je Đoković optimistično napovedal svojo vrnitev, pa se zdi, da težav še vedno ni konec. To je v izjavah potrdil tudi priznani avstralski zdravnik Peter Bruckner, ki je pošteno prestrašil Noletove oboževalce.

"Videti je, da je tkivo zelo poškodovano. To ni tako lahko ozdraviti, ker je to težava, ki je nastala zaradi neprestanega obremenjevanja. Novak je poskušal brez operacije, toda to očitno ni dalo želenih rezultatov. Če sem iskren, ne vem, če bi mu lahko pomagala tudi operacija," je za pravi šok poskrbel Bruckner. 

Zaenkrat ni jasno, kako hudo je pravzaprav s srbskim zvezdnikom in ali njegove nenehne bolečine kažejo na zelo resno poškodbo, zaradi katere bi lahko bil v igri tudi najhujši scenarij.