sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA/au
STA/au
0 17.08.2014 19:41:27

Kranjc: Metal sem poškodovan

Grega Wernig
Matija Kranjc, ki je na evropskem prvenstvu osvojil osmo mesto pri metu kopja, je dejal, da je s svojim nastopom zadovoljen, hkrati pa priznal, da je imel v finalu kar nekaj težav.
"Načrtoval sem, da bom premagal štiri tekmece in imel vseh šest metov v finalu. Imel sem težavo, ker tehnično nisem mogel metati, kot znam, saj sem si poškodoval koleno. Zato sem metal na silo, kar se je poznalo pri daljavah. Zadovoljen moram biti tako z uvrstitvijo kot celotnim nastopom na EP. Ta uvrstitev in državni rekord sta potrditev dobrega dela, ki ga želim nadaljevati tudi naprej," je povedal tridesetletni atlet

Priznal je, da če bi bila to katera izmed navadnih tekem in ne evropsko prvenstvo, da zaradi poškodbe na njej ne bi nastopil, hkrati pa je dodal, da v finalu ni bil živčen: "Bolj nemiren sem bil pred kvalifikacijami, posebej dan ali dva prej. V finalu sem bil bolj sproščen. Želel sem se boriti, saj sicer zaradi poškodbe kolena na nobeni drugi tekmi ne bi nastopil. Vsake toliko časa se mi v kolenu zaskoči, enkrat se mi je celo zgodilo, da skoraj mesec ni nisem mogel ničesar delati, tudi pri hoji po stopnicah sem imel težave. Tako sem se bal pri vsakem metu, da se ne bi stanje še poslabšalo. Upam, da ni nič hujšega in bom lahko nadaljeval sezono ter še izboljšal državni rekord."

Članki iz rubrike