favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 17.11.2019 10:45:56

Veliko razočaranje: Navijači legendarnega Schumija bodo morali čakati še precej dlje

Profimedia
Dokumentarni film o legendarnem nemškem dirkaču formule 1 Michaelu Schumacherju še ni nared, danes piše časnik Bild am Sonntag. Namesto načrtovanega 5. decembra naj bi dokumentarec na platna prišel precej pozneje, poroča Bild, ki kot najzgodnejši možni datum predvajanja filma omenja šele zadnje četrtletje prihodnjega leta.

"Režija in produkcija filma si zaradi zelo obsežnega gradiva želita vzeti več časa za dokončanje filma," je Bild citiral produkcijsko podjetje B14.

V filmu bodo prikazali tudi doslej nikoli videne posnetke iz Schumacherjevega družinskega arhiva. Njegova žena Corinna, oče Rolf ter njegova otroka Gina in Mick, tudi sam dirkač, naj bi prav tako v dokumentarcu spregovorili o sedemkratnem svetovnem prvaku kraljevskega avtomobilskega športa.

Schumacher je prvi naslov prvaka osvojil leta 1994, za najbolj uspešno obdobje pa velja tisto med letoma 2000 in 2004, ko je bil kar petkrat najboljši voznik F1.



Schumacher je leta 2012 končal kariero. Leto za tem je na smučanju doživel tragično nesrečo, v kateri si je huje poškodoval glavo. Vse od takrat je v javnosti le malo znano o njem oziroma njegovem zdravstvenem stanju.

Nazadnje je francoski Le Parisien septembra poročal, da so Schumacherja še tretjič sprejeli v bolnišnico v Parizu, kjer naj bi mu na kliniki Georges Pompidou pomagali z eksperimentalno terapijo z matičnimi celicami.

Čeprav so ljubitelji dirkaškega športa upali, da bodo v dokumentarcu izvedeli kaj več o zdravstvenem stanju nemškega šampiona, pa o tem v filmu ne bodo govorili.

Značke: formula ena, film

Članki iz rubrike