jernej tozon Dobra karma

Napoved: do poletja 2023 se bo Čuku Jerneju ...

PinkBlackGreen_FINAL Svet24.si

RAZKRITO: S tem telefonom boste dobili največ za ...

planet1 - foto jaka koren Svet24.si

Najprej se je videlo iz vesolja, kar zdaj ...

čelik7 Svet24.si

Pavle Čelik: »Državljani se zavedajo svojih ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

jelena karleuša Odkrito.si

Ljubil naj bi jo znan turški igralec!

Šerbi Njena.si

Naprodaj hiša pokojne Šerbi

mu
mu
0 08.11.2019 10:20:22

V ČUSTVENEM NAGOVORU sta žena in hčerka Michaela Schumacherja s TEMI BESEDAMI OČARALI

vszi
V intervjuju za She's Magazin sta po dolgem času spregovorili tako žena Michaela Schumacherja Corinna kot njuna hčerka Gina Maria.

Corinna namreč že leta in leta skrbi za svojega moža, čigar zdravstveno stanje je še vedno ena največjih neznank v svetu športa. Njegova žena je v intervjuju spregovorila predvsem o času, ko sta z Michaelom ustvarjala družino in se posvečala svojim hobijem.

"Ko sem dopolnila 30 let sem sanjala, da bi imela konja. Michael je letel z mano v Dubaj, da bi kupila arabca. Vse to je storil zame." Tam se je začela njena konjeniška kariera, Corinna pa nikoli ni pozabila, komu se mora zahvaliti za vse storjeno v naslednjih letih. "Nikoli ne bom pozabila, komu se moram zahvaliti. To je pač moj mož Michael."


Leta 2005 ji je nato Michael kupil celo ranć, na katerem je Corinna skrbela za sovje konje in ki ga še zdaj uspešno vodi. Tudi hčerka Gina Maria je med tem časom postala uspešna konjenica in večkratna državna prvakinja. Tudi Gina Maria, ki je bila prisotna pri intervjuju, je razkrila, kakšen nasvet ji je dal oče.

"Ko dirkaš s kartom ali avtom, ga lahko postaviš v garažo. Ko imaš konja, ga moraš negovati in zanj skrbeti vsak dan. Tudi v nedeljo," je ponovila očetove besede. In tega se ves čas drži.

Michael Schumacher, kot veste, vse od konca decembra 2013 trpi za posledicami možganskih poškodb. Že skorajda celo šesto leto pa se vsi sprašujemo, kako gre sedemkratnemu svetovnemu prvaku v formuli 1.

Članki iz rubrike