čistilka, hišna pomočnica Svet24.si

Diplomata sta hišno pomočnico silila v orgije, ...

gledališče Dobra karma

To je v resnici življenje: predstava v treh ...

Severina Kojić Svet24.si

Severina zaradi klevetanja ovadila svoje sosede

poker, spletni Svet24.si

Slovenskemu pokerašu nočejo izplačati 227 ...

tanja balabanić Dobra karma

Tanja iz Kmetije: »Samo da bi me oče kdaj objel ...

adrijana lucija in tanja Njena.si

Tekmovalke Kmetije postale žrtve spolnega ...

martina miki tanja Njena.si

Miki Šarac očaral z mladostnim videzom

mu
mu
0 08.11.2019 10:20:22

V ČUSTVENEM NAGOVORU sta žena in hčerka Michaela Schumacherja s TEMI BESEDAMI OČARALI

vszi
V intervjuju za She's Magazin sta po dolgem času spregovorili tako žena Michaela Schumacherja Corinna kot njuna hčerka Gina Maria.

Corinna namreč že leta in leta skrbi za svojega moža, čigar zdravstveno stanje je še vedno ena največjih neznank v svetu športa. Njegova žena je v intervjuju spregovorila predvsem o času, ko sta z Michaelom ustvarjala družino in se posvečala svojim hobijem.

"Ko sem dopolnila 30 let sem sanjala, da bi imela konja. Michael je letel z mano v Dubaj, da bi kupila arabca. Vse to je storil zame." Tam se je začela njena konjeniška kariera, Corinna pa nikoli ni pozabila, komu se mora zahvaliti za vse storjeno v naslednjih letih. "Nikoli ne bom pozabila, komu se moram zahvaliti. To je pač moj mož Michael."


Leta 2005 ji je nato Michael kupil celo ranć, na katerem je Corinna skrbela za sovje konje in ki ga še zdaj uspešno vodi. Tudi hčerka Gina Maria je med tem časom postala uspešna konjenica in večkratna državna prvakinja. Tudi Gina Maria, ki je bila prisotna pri intervjuju, je razkrila, kakšen nasvet ji je dal oče.

"Ko dirkaš s kartom ali avtom, ga lahko postaviš v garažo. Ko imaš konja, ga moraš negovati in zanj skrbeti vsak dan. Tudi v nedeljo," je ponovila očetove besede. In tega se ves čas drži.

Michael Schumacher, kot veste, vse od konca decembra 2013 trpi za posledicami možganskih poškodb. Že skorajda celo šesto leto pa se vsi sprašujemo, kako gre sedemkratnemu svetovnemu prvaku v formuli 1.

Članki iz rubrike