ajda smrekar 23 Odkrito.si

Ne boste verjeli, kaj je Ajda Smrekar delala za ...

melania trump_valentinovo 6 Svet24.si

Razkrivamo, koliko stanejo modni kosi Melanie

Luna Petisvet.si

Dva dni pred tem postane kritično, sicer pa vse ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

reševanje, volk Svet24.si

FOTO: Misleč, da je pes, so se pognali v ledeno ...

Ota Širca Roš Njena.si

Ota Širca Roš se bo poslovila od malih zaslonov

tanja žagar miki šarac Njena.si

Tako za svoje goste poskrbi Tanja Žagar

ab
ab
0 29.11.2018 10:45:38

Nemški nadškof OSUPNIL: Obiskal sem MICHAELA SCHUMACHERJA, ga prijel za roki, POGLEDAL V OBRAZ ...

Profimedia
Georg Gänswein je eden zelo redkih, ki so po nesreči videli nekdanjega zvezdnika formule ena.

Kaj se dogaja z Michaelom Schumacherjem, kakšno je zares njegovo zdravstveno stanje? To je vprašanje, ki še naprej vznemirja svetovno športno javnost, pravih odgovorov ni. Vsaj za zdaj!

Čez natanko mesec dni bo minilo natanko pet let od nesreče na smučanju v Meribelu v francoskih Alpah. Šest mesecev je bil v komi, nakar so ga iz bolnišnice v Grenoblu prepeljali v njegov švicarski dom, kjer je v domači oskrbi. Zanj menda skrbi ekipa 15 zdravnikov, ki družino tedensko stanejo nekaj manj kot 130 tisoč evrov..

Nekdanji šampion formule ena bo 3. januarja praznoval 50. rojstni dan, njegovi oboževalci in še kdo pa verjamejo, da bo nekoč vendarle prišel dan, ko bodo vendarle in kljub vsemu lahko pozdravili svojega ljubljenca.

Priložnost srečati ga je imel nemški nadškof Georg Gänswein, ki je v pogovoru za tabloid Bunte osupnil z razkritjem, da je poleti 2016 v Švici obiskal Michaela Schumacherja, njuno srečanje je bilo ganljivo. "Sedel sem naproti njega, ga prijel za njegovi roki in ga pogledal v obraz. Takšen je, kot smo ga poznali. Tipičen Michael Schumacher. Le malce bolj okrogel je," je razkril 62-letni nadškof in pristavil: "Čuti, da so okrog njega ljubeči ljudje, ki skrbijo zanj. In hvala Bogu, pretirano radovedne javnosti ne spustijo blizu. Michael Schumacher in njegova družina so kakopak v mojih vsakodnevnih molitvah."

Članki iz rubrike