testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

mu
mu
0 23.04.2018 07:59:44

Zaradi PROSLAVLJANJA so se usuli žvižgi? Je S TEM želel MARQUEZ utišati kritike, dvomljivce in ... ROSSIJA? (video)

vszi
Sinočnja velika nagrada Amerik ni bila ravno najzanimivejša na stezi z boji med dirkači, je pa bilo toliko bolj napeto ob proslavljanju zmage Marca Marqueza.

Se je pa tik pred koncem vendarle znova začelo govoriti o sicer sijajnem Marcu Marquezu. Slednji je gladko dobil še deseto dirko v desetem poskusu prek luže, toda s proslavljanjem je vzbudil precej radovednih pogledov.

Najprej je v slogu Cristiana Ronalda pomiril vse, nato pa s kazanjem zijal še dodatno razburil javnost. Toda vsaj kazanje zijal ima drugačen izvor, saj je do tega prišlo v Braziliji. "Nadaljevanje proslavljanja izvira iz Brazilije, kjer sem pomagal otrokom v sklopu Unicefa. Okoli mene so bili osem do desetletniki, ki sem jim obljubil takšno proslavljanje. Imel sem dovolj časa, da sem se spomnil na to, ko sem pripeljal do ciljne črte." Njegovo razlago si lahko ogledate v posnetku s tiskovne konference, če se ne prikaže, pa kliknite na to povezavo. 

Takoj po dirki je moral poslušati glasne žvižge s tribun, ko je podal prvo izjavo, a je na vse to Španec odvrnil s: "Saj je kar glasno, mar ne, ampak v redu je, zabavno je."

Bo pa prvi del vedno predstavljal ugibanje, ali je šlo zgolj za nekaj instinktivnega ali pa je želel dokončno utišati kritike, tekmece in dvomljivce pred dirko VN Amerik. Predvsem pa Valentina Rossija?

Članki iz rubrike