Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
mu
mu
02.07.2016 19:31:42
Deli članek:

Vettel zavrnil darilo za rojstni dan: Obdrži jo, da si boš brisala solze (video)

Novinarka italijanske televizije je skušala obdariti Sebastiana Vettla ob jutrišnjem rojstnem dnevu. Darilo je bilo provokativno, odziv še bolj.

Mična italijanska poročevalka je nemškega dirkača formule 1 nagovorila po kvalifikacijah za veliko nagrado Avstrije in mu skušala uzročiti paket. "To je za tvoj rojstni dan," je dejala v italijanščini. "Kar obdrži, vem, kaj mi hočeš dati," je Nemec odgovoril v angleščini. In imel je prav. 

Seveda je šlo za sobotni večerni obračun med Italijo in Nemčijo na evropskem nogometnem prvenstvu, ko je novinarka dirkača vendarle nagovorila k odpiranju, pa se je izkazalo, da je v paketu res dres italijanske reprezentance. "Kaj imej ga, si boš lahko z njim jutri brisala solze," je takoj dejal. 

Po mnenju nekaterih je bil dirkač precej oster, po mnenju drugih je bila neprimerna provokacija novinarke, spet tretji pravijo, da sta bila oba simpatična. Novinarka ga je še skušala pripraviti do stave, po kateri bi dres oblekel v primeru poraza, a dirkač ni bil za stvar. Poglejte si posnetek, presodite, v povsem novi luči pa bo zagotovo zasijal po koncu tekme.