Mobilna verzija
ru
ru

Selektor Vujović kljub zmagi nad Srbijo BESEN KOT RIS: Šokiran sem!

www.alesfevzer.com

Slovenska rokometna reprezentanca bo v petek odpotovala v bližnji Zagreb, v soboto pa jih že čaka prva tekma evropskega prvenstva.

Izbranci selektorja Veselina Vujovića so na zadnji pripravljalni tekmi v Velenju s 33:25 premagali reprezentanco Srbije, kljub temu pa je bilo med tekmo čutiti kar nekaj napetosti in zmaga še  zdaleč ne pomeni, da je imel Vujović miren večer.

Najprej ga je sprovociral vodja srbskega moštva Časlav Grubić, nato sodnika Lah in Sok, ki sta na Vujovićevo pritoževanje odgovorila z rumenim kartonom, nazadnje pa še njegovi izbranci, ko so naredili tudi kakšno njemu nerazumljivo napako. "Srbska klop se je odzvala na vsako odločitev sodnikov. Vstal sem, da bi jim rekel 'dajte, umirite se, to je prijateljska tekma', sodnik iz Slovenije pa mi je pokazal rumeni karton. Zamislite si to! Po koncu tekme sem ga hotel vprašati, zakaj je to storil, on pa mi je odvrnil, naj se umirim. Šokiran sem, ampak saj je vseeno …" je po kar dolgem razgovoru s sodniškim parom iz Prlekije sopihal slovenski selektor.