Mobilna verzija
nu
nu

OLIMPIJA JE GLAVNI KRIVEC, da je Maribor letos tako dober! Zlatko Zahović udaril, POJASNILO pa vas bo močno PRESENETILO

Grega Wernig

Športni direktor Maribora v svojem slogu.

Kot gost v odličnem intervjuju na Valu 202 (celoten pogovor lahko poslušate na tej povezavi) je Zlatko Zahović kot glavnega "krivca" za to, da je Maribor kljub temu, da je želel le čim bolj slediti Olimpiji, zdaj celo pred njo, ravno Olimpija. A ne zato, ker bi ji športni direktor Maribora očital kaj slabega, tokrat je Zahović ubral povsem drugačno pot in dal ljubljanskemu klubu skrajno pozitivne zasluge za prvenstvene dosežke Maribora. 

"Olimpija je glavni krivec v za to, da je bil Maribor to jesen tako dober. Igrala je odlično. Z zmagovanjem v nizu nas je prisilila v to, da smo bili ves čas na maksimumu. Niso dovolili, da razmišljamo drugače, kot da gremo maksimalno na vsaki tekmi in na vsaki tekmi do konca na zmago. Motivacija je vedno morala biti na vrhuncu in vesel sem, da nam je pri tem uspelo," je pojasnil športni direktor Maribora, a na koncu tudi zbodel. 

"V nadaljevanju ne bo lahko, saj je finančna moč Olimpija velika. precej večja kot naša oziroma mi denar razporejamo drugače, saj več vlagamo v krepitev institucije; mladinski pogon, trenerje in podobno," je v pogovoru za Val 202 še poudaril Zahovič. 

Značke: zahovič , olimpija , maribor