Mobilna verzija
mu
mu

Je sploh še med nami, je sploh še UPANJE zanj!? Nekdanji Schumacherjev ŠEF je razkril, kakšno je zdravstveno stanje velikega šampiona

vszi

Mednarodna avtomobilistična zveza je ustanovila tako imenovano hišo slavnih, v katero so sprejeli vse svetovne prvake formule ena.

Tako je med drugim svoje zelo zasluženo mesto tam dobil tudi Michael Schumacher, sedemkratni svetovni prvak v formuli ena, ki se je leta 2013 hudo ponesrečil na smučanju. 

Informacije o tem, v kakšnem stanju je sploh Schumacher, so po vseh teh letih izjemno skope in ne prihajajo v javnost. Nihče, razen njegovih najbližjih, tako torej ne ve, v kakšnem stanju je pravzaprav šampion formule ena. Nekateri so šli celo tako daleč, da so vedno pogostejša ugibanja o tem, ali je sploh še živ. Na ponedeljkovem odprtju hiše slavnih je o njem spregovoril Schumacherjev nekdanji šef pri Ferrariju, Jean Todt, ki so ga prevzela čustva: "Michael je še z nami in se bori. Zelo zelo ga pogrešamo." Nagrado je v njegovem imenu prevzela menedžerka Sabine Kehm, ki je povedala: "Vemo, da bi moral biti tukaj, to bi mu res veliko pomenilo. Poseben in uspešen je bil tudi zato, ker je tako oboževal ta šport."