Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

mu
mu

Je sploh še med nami, je sploh še UPANJE zanj!? Nekdanji Schumacherjev ŠEF je razkril, kakšno je zdravstveno stanje velikega šampiona

vszi

Mednarodna avtomobilistična zveza je ustanovila tako imenovano hišo slavnih, v katero so sprejeli vse svetovne prvake formule ena.

Tako je med drugim svoje zelo zasluženo mesto tam dobil tudi Michael Schumacher, sedemkratni svetovni prvak v formuli ena, ki se je leta 2013 hudo ponesrečil na smučanju. 

Informacije o tem, v kakšnem stanju je sploh Schumacher, so po vseh teh letih izjemno skope in ne prihajajo v javnost. Nihče, razen njegovih najbližjih, tako torej ne ve, v kakšnem stanju je pravzaprav šampion formule ena. Nekateri so šli celo tako daleč, da so vedno pogostejša ugibanja o tem, ali je sploh še živ. Na ponedeljkovem odprtju hiše slavnih je o njem spregovoril Schumacherjev nekdanji šef pri Ferrariju, Jean Todt, ki so ga prevzela čustva: "Michael je še z nami in se bori. Zelo zelo ga pogrešamo." Nagrado je v njegovem imenu prevzela menedžerka Sabine Kehm, ki je povedala: "Vemo, da bi moral biti tukaj, to bi mu res veliko pomenilo. Poseben in uspešen je bil tudi zato, ker je tako oboževal ta šport."