Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

mu
mu
0 06.12.2017 15:17:40

Je sploh še med nami, je sploh še UPANJE zanj!? Nekdanji Schumacherjev ŠEF je razkril, kakšno je zdravstveno stanje velikega šampiona

vszi
Mednarodna avtomobilistična zveza je ustanovila tako imenovano hišo slavnih, v katero so sprejeli vse svetovne prvake formule ena.

Tako je med drugim svoje zelo zasluženo mesto tam dobil tudi Michael Schumacher, sedemkratni svetovni prvak v formuli ena, ki se je leta 2013 hudo ponesrečil na smučanju. 

Informacije o tem, v kakšnem stanju je sploh Schumacher, so po vseh teh letih izjemno skope in ne prihajajo v javnost. Nihče, razen njegovih najbližjih, tako torej ne ve, v kakšnem stanju je pravzaprav šampion formule ena. Nekateri so šli celo tako daleč, da so vedno pogostejša ugibanja o tem, ali je sploh še živ. Na ponedeljkovem odprtju hiše slavnih je o njem spregovoril Schumacherjev nekdanji šef pri Ferrariju, Jean Todt, ki so ga prevzela čustva: "Michael je še z nami in se bori. Zelo zelo ga pogrešamo." Nagrado je v njegovem imenu prevzela menedžerka Sabine Kehm, ki je povedala: "Vemo, da bi moral biti tukaj, to bi mu res veliko pomenilo. Poseben in uspešen je bil tudi zato, ker je tako oboževal ta šport."

Članki iz rubrike