Mobilna verzija
ru
ru

Hude OBTOŽBE: Rokometni reprezentant sodeloval pri tihotapljenju KOKAINA v vrednosti 50 milijonov evrov!

Šok iz Nemčije!

Iz Nemčije prihajajo sramotne novice v povezavi s črnogorskim rokometnim asom Aleksandrom Svitlico. 35-letnega rokometaša, ki v Nemčiji igra za Minden, nekoč pa je branil tudi barve črnogorske reprezentance, policija preiskuje zaradi preprodaje in tihotapljenja trdih drog.

Tožilstvo v Hamburgu mu očita, da je pomagal pri tihotapljenju 200 kilogramov kokaina, katerega vrednost na tržišču naj bi znašala okoli 50 milijonov evrov, pri tihotapljenju droge v Nemčijo pa naj bi sodeloval še s šestimi osebami. Državni tožilec je za nemške medije potrdil, da je bil črnogorski rokometaš novembra res na zaslišanju, po plačilu varščine v višini 30 tisoč evrov pa je bil izpuščen na prostost. Na zaslišanju je njegov zagovornik v zagovor rokometaša dejal, da njegov klient ni vedel, da sodeluje pri nečednih poslih.

Ostale informacije so za zdaj bolj skope, oglasili pa so se iz njegovega kluba, za katerega igrata tudi Slovenca Luka Žvižej in Nenad Bilbija, in sporočili le to, da pričakujejo popolno sodelovanje rokometaša s preiskovalci.